Regija

Santos bijesan nakon Rakićevog komentara, Aleksandar u raspravu uključio i Sonnena

Thiago Santos i Aleksandar Rakić
 Screenshot (YouTube, UFC)
‘Čemu nedostatak poštovanja? Kako to misliš lagana borba? Očito imaš kratkoročno pamćenje...‘

Thiagu Santosu nisu najbolje sjele izjave Aleksandra Rakića....

Srpsko-austrijski borac u nedavnom je razgovoru s MMA Fightingom analizirao svoju posljednji nastup i objasnio da nije očekivao toliko pasivnog suparnika, ali da je pobjeda - pobjeda i da je ta protiv Brazilaca bila "lagano" ostvarena.

"Mislim da je njegov problem možda bio u tome što je u tom kavezu imao previše poštovanja za mene. Zbog toga mi je i omogućio da vodim igru onako kako želim. Za mene je to, na neki način, bila lagana pobjeda jer sam pokazao možda 60 posto svojih mogućnosti", između ostalog je izjavio Rakić u tom razgovoru.

A na odgovor izgleda nije morao dugo čekati.

"Lagana borba jer te nisam nokautirao! Razumijem da je za moje suparnike pobjeda već kad se to ne dogodi", napisao je 'Marreta' u jednom tweetu pa dodao:

"Čemu nedostatak poštovanja? Kako to misliš lagana borba? Svi specijalizirani portali dali su mi prednost u broju udaraca. Samo bi me zgrabio i onda odugovlačio, to je sve što si radio! Očito imaš kratkoročno pamćenje.

Rakić je potom uočio Santosov prigovor pa se uključio u razgovor s bivšim suparnikom.

"Zaista te poštujem, ali kada si zadnji put nekog nokautirao krećući se unatrag i strahujući za život i to da se izvučeš s oba koljena na mjestu", glasio je Aleksandrov odgovor na prvi tweet, a pala je i reakcija na onaj u kojem se Brazilac pozvao na statistiku:

"Bez uvrede Thiago, ali baš da vjeruješ u brazilsku statistiku!? Ujače Chael Sonnen, vjeruješ li u ovo što vidiš? U Brazilu se bave i statistikama iz borbi. Whoooa...", dodao je Rakić uz emoji konja, mrkve i autobusa vjerojatno tako aludirajući na Sonnenovu priču po kojoj je jedan od braće Nogueira prilikom njihovog posjeta SAD-u "izvadio mrkvu i ponudio je autobusu, a drugi ga mazio jer su mislili da je to veliki konj"

"I vi sada meni govorite da u toj zemlji ima kompjutera… pa kako bih ja to trebao znati", govorio je Chael prije nekoliko godina, odnosno u danima kada je briljirao sa svojim 'trash talkom'.

Linker
19. svibanj 2024 02:02