Regija

Sara Luzar Smajić posljednjeg dana listopada u novom MMA nastupu

Sara Luzar Smajić
 Facebook
Po svoju treću profesionalnu pobjedu, Sara Luzar Smajić krenut će na EMC 6 priredbi

Nakon uspješnog nastupa na EMC 5 priredbi i pobjede nad Kaylee Vos, ujedno druge u njenoj profesionalnoj karijeri, Sara Luzar Smajić nastupit će i na šestoj priredbi promocije braće Dijaković, koja će se 31. listopada održati u UFD dvorani u Düsseldorfu. Tamo je čeka borba protiv Farine Römling, borkinje iz Njemačke.

Römling će tim putem upisati svoj profesionalni debi nastup. Radi se o borkinji iz NFT tima, koji inače dolazi iz Krefelda te zapravo postoji sportski rivalitet između njih i UFD-a, trenutno najkvalitetnijeg tima u Njemačkoj. Tako će zapravo Farina doći Sari na njen domaći teren, u pokušaju da prekine njen trenutni pozitivni niz.

"Prošli put je bila dobra borba, ali nisam pružila gledateljima ono što sam htjela. Ovaj put neka se pripreme za pravi vatromet", rekla je Sara, koja je prošli put odradila svih 15 minuta, dodavši: "O protivnici ne znam puno, ali to mi nije niti bitno. Ja sam spremna na sve."

EMC 6 predvođen je finalnom borbom turnira velter kategorije između Ismaila Naurdieva i Amirana Gogoladze, dok će se u sunaslovnoj borbi Stipe Brčić nadmetati za EMC pojas bantam kategorije protiv bivšeg UFC borca, Brada Katone. Nastup na priredbi potvrđen je još jednom hrvatskom borcu, mladom i talentiranom Ivanu Ćosiću. Njega očekuje borba srednje kategorije protiv Gruzijca Shote Gvasalije.

Sara "Guerreira" Luzar Smajić is back‼️ She meets Farina Romling at EMC 6 on October 31st‼

Objavljuje ELITE MMA Championship u Utorak, 20. listopada 2020.

Linker
17. svibanj 2024 14:50