Regija

Službeno potvrđen povratak Tome Spahovića! Napokon je poznato tko će biti njegov protivnik, FNC oduševio odabirom!

Tomo Spahović i Miran Fabjan

 Screenshot (voyo, Rtl)
Osim povratka Spahovića, potvrđen je i FNC 14 event koji će se održati u Sarajevu

Mjesecima se priča o povratku Tome Spahovića (8-6-0) u kavez, a dulje vrijeme poznato je da će se Tomo vratiti na FNC-ovom eventu u Sarajevu. Danas, ususret borbi između Vase Bakočevića i Francisca Barrija, FNC je službeno potvrdio Spahovićev nastup.

Popularni bosanskohercegovački borac kročio je u kavez, a u kavezu se odmah našao i borac s kojim će se Spahović boriti u svom povratničkom nastupu. Legendarni slovenski kickboksač Miran Fabjan (2-0 MMA) suprotstavit će se bosanskohercegovačkoj ‘‘Zvijeri‘‘.

Miran Fabjan poznat je regionalnoj publici još iz doba nekadašnjeg FFC-a, baš kao i Tomo Spahović. Fabjan se pod okriljem FFC-a borio s brojnim vrhunskim imenima kao što su Paul Daley, Ibrahim El Bouni itd. 38-godišnji Fabjan nakon žustrog sučeljavanja poručio je kako će umiroviti Spahovića, a Tomo je poručio kako će doći do umirovljenja, ali Fabjanovog.

Inače, uz ovaj meč potvrđen je i FNC 14 event koji će se održati u Sarajevu. Prvotno je najavljeno da ćemo taj event gledati 2. prosinca (12. mjesec), ali FNC u Sarajevo ipak dolazi 16.12.

Povratak Spahovića nakon osmogodišnje pauza sjajna je najava eventa, a jedva čekamo saznati ostatak ‘‘fight carda‘‘.

Linker
19. svibanj 2024 06:15