Regija

Stipe Brčić spasio večer naših boraca, treća sreća za pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom

Stipe Brcic

 Screenshot (instagram, Stipe Brcic)
Isprao je gorak okus u ustima nakon dva poraza naših boraca

Večer su loše započeli Antun Račić i Franciso ‘Croata‘ Barrio porazima unutar KSW organizacije, ali gorak okus u ustima uspio je isprati naš Stipe Brčić vrijednom pobjedom nad Aaronom Abyjem. Nakon tri runde zanimljive borbe suci su dvije runde bodovali u korist Stipe, koji je odnio pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom (29-28, 29-28, 29-28).

Stipe je u ovu borbu ušao nakon poraza u debiju za Cage Warriors organizaciju u kojem mu je ujedno bila pružena prilika da odmah napadne titulu. Tu ga je zaustavio prvak Sam Creasey nakon samo minutu borbe, a sada je dobio priliku za iskupljenje protiv Aarona Abyja samo tri mjeseca nakon poraza, koju je iskoristio na najbolji mogući način.

Aaron Aby je borac koji je u ovu borbu ušao sa sličnom situacijom kao i naš Stipe; došao je nakon poraza te je sada sada preko našeg borca htio pronaći put natrag na povratničke staze. Ovo mu je bio ukupno peti nastup za Cage Warriors organizaciju, gdje je prije ove borbe imao polovičan uspijeh; dvije pobjede i dva poraza.

Stipe je ovom pobjedom odlično zaokružio 2022. godinu, a ponovno ga možemo očekivati u kavezu vjerojatno na proljeće, ako ne i ranije.

Linker
02. svibanj 2024 20:28