Regija

Vaso Bakočević dobio protivnika za SBC 47 event: Čeka ga borac s 13 uzastopnih poraza

Vaso Bakočević

 Instagram (vaso Psycho)
Crnogorski borac sutra će predvoditi SBC-ov event u Somboru

Podosta ‘‘na knap‘‘ što bi se reklo, ugovoren je novi MMA meč Vase Bakočević. Jedan od popularnijih MMA boraca u regiji nastupit će ovog vikenda (17.2.) na SBC 47 eventu u Somboru.

‘‘Jako mi je teško pronaći ‘bare knuckle‘ borbu, tako da sam primoran vratiti se na MMA (bar na kratko)‘‘, napisao je Vaso prije šest dana na svom Instagram profilu.

Iako ga je tada samo sedam dana dijelilo od borbe, Vaso još uvijek nije imao protivnika za SBC-ovu priredbu u Somboru. Tek danas saznali smo s kime će se ‘‘Psihopata‘‘ sutra obračunati, a radi se o imenu koje nažalost neće privući veliku pažnju.

Davor Matić (5-16-0) sutra će se naći na suprotnoj strani kaveza protiv Vase Bakočevića. Borac iz Banja Luke dvaput se borio pod okriljem SBC-a, a gubio je u prekidima u prvoj rundi. Stefan Zvijer i David Tečer porazili su ga u tim mečevima.

Matić je 2017. godine nastupio i pod okrijem FFC-a, a Stipe Brčić tada ga je porazio ‘‘heel hookom‘‘ u prvoj rundi. Bosanskohercegovački borac svih 16 poraza u karijeri upisao je prekidom, a pobjedu čeka od sedmog mjeseca 2017. godine.

Davor Matić ima i vrlo zanimljiv niz kad su u pitanju porazi prekidom u prvoj rundi. Trenutno je u nizu od devet uzastopnih poraza u prvoj rundi. Ulazio je Matić u borilište s nekim poznatim imenima kao što su Florian Marku, Darko Banović, Lemmy Krušić i bivši UFC-ov borac, Daniel Teymur, ali sve te mečeve gubio je u prvoj rundi.

Sve u svemu, zanimljiv odabir organizatora, ali vjerujemo da nije bilo lako pronaći protivnika za tako kratko vrijeme. SBC 47 održava se sutra (17.2.) od 19:30h u Hali Mostonga. Ulaz je besplatan

Linker
17. svibanj 2024 07:15