Regija

Veliki hrvatski talent pobjedom se vratio u kavez nakon dvije i pol godine pauze: ‘Više ne planiram stati‘

Luka Milidragović

 Instagram (luka Milidragović)
23-godišnji Dubrovčanin Luka Milidragović upisao je treću pobjedu u karijeri

Talentirani hrvatski borac Luka Milidragović (3-0) napokon se vratio u kavez, nakon dvije i pol godine izbivanja. Mladog dubrovačkog borca nismo imali prilike gledati od 10. mjeseca 2020. godine i borbe protiv Marka Bojkovića u prvoj sezoni FNC Armagedona.

Milidragović je tada pružio jako dobar otpor Bojkoviću i meč je išao u dodatnu treću rundu. Bojković je na kraju ipak slavio jednoglasnom odlukom sudaca, osvojio je turnir i kasnije se prometnuo u ponajveću zvijezdu FNC-a.

Luka Milidragović nažalost nije krenuo tim stopama, ali vremena je napretek za 23-godišnjeg Luku. Nedavno se Milidragović otisnuo put Dusseldorfa i UFD Gym dvorane, a proteklog vikenda nastupio je na EMC Talents 4 eventu.

Pomalo u sjeni borilačkih uzbuđenja proteklog vikenda (UFC 285, FNC 10, Oktagon 40) ostao je njegov nastup, ali najbitnije je da se Milidragović vratio pobjedom. Mohammed Rouziq (2-1-0) pružio je dobar otpor u prvoj rundi, gdje se očito vidjelo da je na Luku malo utjecala i dulja pauza, ali u drugoj rundi Luka dodaje gas i dolazi do pobjede tehničkim nokautom.

Prezentirao je Milidragović raskoš svog talenta, pokazao je da je potkovan u svim segmentima borbe i vjerujemo da njegova karijera sada kreće uzlaznom putanjom.

‘‘Hvala svima koji su mi pomogli tokom ovih priprema. Nazad u kavezu sam nakon dvije i pol godine, a više ne planiram stati. Posebno hvala svima na ogromnoj podršci i hvala mojoj ekipi koja je došla iz Hrvatske u Dusseldorf da me bodri.‘‘, napisao je Luka na svom Instagram profilu.

EMC organizacija inače je njemačka organizacija pod vodstvom dvojice Hrvata, Ivana i Tomija Dijakovića. Braća Dijaković odnedavno su zaduženi za vođenje Lukine karijere, a Luki su u kutu bili neka od najzvučnijih imena UFD Gyma.

Roberto Soldić kao ponajbolji hrvatski MMA borac i Dubrovčanin Antun Račić bili su dio Lukinog tima, a u kutu se našao i Patrik Čelić, također talentirani hrvatski borac i Lukin prijatelj. Nadamo se da će Milidragović imati što aktivniju godinu sa što manje ozljeda. U pobjede ne sumnjamo.

Linker
18. svibanj 2024 03:15