Regija

(VIDEO) Erko Jun sinoć nokautirao protivnika za zajedničkoj priredbi Brave-a i WFC-a

Jun vs. Drmonjič

 Instagram, Bravemmaf
Erko se vratio u MMA nakon godinu dana, a u međuvremenu je odradio i meč protiv Vladimira Mineeva

Sinoć su Brave i WFC u Ljubljani održali zanimljiv zajednički event, a bilo je i borbi koje su svakako zaslužile više pažnje. Cijela priredba je pomalo prošla ispod radara jer smo imali jako bogat borilački vikend, a na prijenosu uživo se također vidjelo da posjećenost nije bila velika.

No, unatoč tome je nastupilo nekoliko poznatijih regionalnih imena, a jedno od njih jest itekako Erko Jun. Ovom bosanskohercegovačkom borcu je ovo bio prvi MMA nastup nakon godinu dana, a u međuvremenu je odradio i meč u kickboksu protiv poznatog Vladimira Mineeva. Taj meč je izgubio nokautom, no sinoć se u MMA vratio u velikom stilu jer je nokautom u prvoj rundi svladao Marka Drmonjiča (10-11-1).

Drmonjič je Juna pritisnuo uz žicu te je fintirao rukama, a Erko ga je iz kontre pogodio te ga odmah bacio u nokdaun. Drmonjič je pao, a Erko je sa serijom udaraca u parteru dovršio posao i uspješno se vratio u MMA. Borba se održala u poluteškoj kategoriji, a Erko i Drmonjič su nastupili kao glavna borba večeri.

Erko je inače prije kickboks meča protiv Miveeva odradio dvije borbe na EMC-u, te je u obje slavio prekidima. Nakon nešto slabijih rezultata u teškoj, Jun prelazi u polutešku kategoriju gdje mu za sada ide odlično, a vidjet ćemo koji je idući korak za ovog bosanskohercegovačkog ‘‘Body Huntera‘‘.

Što reći nego da sami pogledate video ovog odličnog nokauta koji ostavljamo ispod:

Linker
14. travanj 2024 13:44