Regija

(VIDEO) ‘Joker‘ Ilić objavio video brutalnog udarca u glavu Naruszczke, zatim prozvao ‘Magu‘ Ismailova!

Ilić vs. Naruszczka

 Instagram, Aleksandar Ilic
Ilić je u borbi slomio i podlaktičnu kost tako da ga sad čeka oporavk od toga, a već se bacio i na pronalazak novog protivnika

Protekle subote pred domaćom publikom u beogradskoj Štark areni na Brave 69 priredbi borio se i Aleksandar ‘‘Joker‘‘ Ilić. Protivnik mu je bio, blago rečeno, tvrdi Marcin Naruszczka. Ilić ga je uistinu pogodio sa svime što je imao, no Poljak jednostavno nije htio pasti te bi se stalno oporavljao i nastavljao meč.

Iako je bio vidno umoran, Naruszczka je nekoliko puta i rušio ‘‘Jokera‘‘ i zadavao mu probleme. Krajem prve runde Ilić je pogodio najčišći mogući ‘‘high kick‘‘ točno na bradu Poljaka i bacio ga u nokdaun, no pravo je čudo da je to uspio preživjeti i nastaviti borbu dalje.

Kasnije je Ilić objavio post u kojemu je prozvao ‘‘Magu‘‘ Ismailova, popularnog ruskog borca s kojim je prošle godine već radio boksački meč u kojem je poražen. Ilić je napisao: ‘‘Prvo Janikowski, zatim Dudek, Shlamenko, sad Marcin… Ja ne razmjenjujem sretne udarce, ovo je čisto umjetničko djelo. ‘Maga‘ Ismailov, kako ti se ovo sviđa?‘‘

Nakon toga je označio i RRC organizaciju u kojoj je već radio, tako da je gotovo sigurna stvar da su i oni zainteresirani za organizaciju ovog meča. Podsjećamo, Ilić je u desetom mjesecu prošle godine boksao protiv Ismailova, te je poražen sudačkom odlukom. Nije imao rješenja za ‘‘Magin‘‘ pritisak te je taj meč izgubio, no sada želi priliku da mu se osveti, ovog puta u MMA-u.

‘‘Joker‘‘ je nakon borbe rekao kako je slomio podlaktičnu kost te ga sada čeka oporavak. Koliko će mu točno trebati vremena da se vrati iz takve ozljede ne znamo, no nadamo se da ćemo ga što prije gledati u akciji.

Linker
12. svibanj 2024 20:37