Regija

(VIDEO) Plazibat je u vrlo zanimljivom društvu gledao Glory 83 event: Odradio je i ulogu sukomentatora

Antonio Plazibat i Alex Pereira

 Screenshot (twitter, Beyond Kickboxing)
Najbolji hrvatski kickboksač bio je jedna od glavnih zvijezdi na Glory 83 eventu u Njemačkoj

Ranije ovog tjedna imali ste prilike pogledati Gloryjev video u kojem je Antonio Plazibat ponovo preuzeo ulogu reportera i odrađivao je kraće intervjue s Gloryjevim borcima, njihovim trenerima (Mikeom Passenierom), kao i s Gloryjevim najavljivačem, Toddom Grishamom.

Jasan je to pokazatelj da Glory sve više investira u promociju našeg najboljeg kickboksača, a Plazibat je to svojim rezultatima i zanimljivom osobnošću svakako zaslužio.

Antonio je bio jedan od gostiju na Glory 83 eventu održanom sinoć u Essenu. Sergej Maslobojev i Donegi Abena predvodili su taj event borbom za titulu u poluteškoj kategoriji, a detaljan izvještaj te borbe i rezultate Glory 83 eventa možete potražiti OVDJE.

No, vratimo se na našeg Plazibata. Vrlo zanimljivu rolu dobio je Antonio onog trenutka kad su Maslobojev i Abena došli na red za obračun. Plazibat se našao za komentatorskim stolom i preuzeo je sukomentatorsku ulogu tijekom glavne borbe večeri.

Plazibat se dvaput u karijeri borio protiv Maslobojeva, a oba put je nažalost izgubio. Povremeno je trenirao s Donegijem Abenom i zato je bio idealan sukomentator za ovaj dvoboj. Zanimljiv i humorističan bio je Plazibat u toj ulozi i čelnici Gloryja mogu biti zadovoljni njegovom svestranošću.

Ostatak eventa Plazibat je proveo u vrlo zanimljivom društvu. Hrvatski kickboksač sjedio je odmah do Alexa Pereire, UFC-ovog prvaka srednje kategorije i nekadašnjeg prvaka dvaju težinskih kategorija u Gloryju.

Odmah do Pereire sjedio je i Endy Semeleer, a radi se o Gloryjevom prvaku velter kategorije. Očito Plazibat uživa jako dobar tretman u ponajboljoj kickboksačkoj organizaciji na svijetu, a nadamo se da će kruna doći kasnije ove godine.

Zna se što je kruna. To je svakako titula prvaka u Gloryjevoj teškoj kategoriji. Plazibat je sljedeći izazivač Rica Verhoevena, ali Nizozemac je pretrpio tešku ozljedu koljena na treningu i bit će mu potreban dulji oporavak. Plazibatu do tada preostaje trenirati i obavljati raznorazne uloge za Glory.

Linker
13. svibanj 2024 01:56