Regija

(VIDEO) Pogledajte odličan Megdanov spot za 'Priredbu 21. stoljeća' Psihopatom u glavnoj ulozi!

Ilustracija
 Instagram (Screenshot)
Srpska borilačka promocije Megdan Fighting će svoj idući event održati 9. prosinca u Štark Areni u Beogradu. Priredbu su nazvali "Megdan 21. stoljeća", a u glavnoj ulozi ćemo vidjeti popularnog Vasu Bakočevića.

Megdan je ovog tjedna objavio i najavni video koji odlikuje vrlo visoka produkcija i gotovo filmski doživljaj koji prati čitav spot. Podsjetimo kako će "Psihopata" ukrstiti šake s Nijemcem Kruschinskeom od kojeg je poražen 2016. godine nokautom u prvoj rundi. Radi se dakle o revanš dvoboju i velikoj želji Crnogorca koji smatra, a to je i izjavio, da je mnogo bolji borac i da će to sada i dokazati. Dvojac Bakočević - Kruschinske zajedno ima preko 100 profesionalnih mečeva. Vasu smo prošlog vikenda pratili na KSW-u 51 u Zagrebu kada je izgubio gušenjem od bivšeg prvaka Borysa Mankowskog. No, Bakočević nije previše očajavao nego je odmah po porazu najavio skorašnji novi nastup i iskupljenje svojim navijačima.

Na priredbi ćemo pratiti i nastup popularnog kickboksača iz Bosne i Hercegovine Čede Pantića. "TDi" će ukrstiti rukavice protiv Grka Nikosa Papadimitroua u još jednom prilično ozbiljnom testu koji ga čeka u Megdanovom ringu. Čitav popis borbi možete pronaći na službenim stranicama promocije i njihovom Instagram profilu.

Video najavu pogledajte u nastavku:

Linker
19. svibanj 2024 08:26