Regija

(VIDEO) Vaso Bakočević verbalno krenuo na Hrgovića: ‘Nemoj se iznenaditi ako dobiješ ciglu u glavu‘

Vaso Bakočević

 screenshot (YouTube)
Popularni Crnogorac pokrenuo je YouTube kanal, a odmah prvi uradak donosi goruću temu

S Vasom Bakočevićem nikad nije dosadno. Bilo gdje da se pojavi, bilo kakvu da izjavu daje, veliki je potencijal da to regionalnu MMA zajednicu neće ostaviti ravnodušnom. Nakon što se sam potvrdio kao prava zvijezda intervjua i podcasta, koji postižu velike brojke po pitanju gledanosti, odlučio je pokušati nešto po tom pitanju napraviti sam.

Pokrenuo je YouTube kanal na kojem bi, prema svemu sudeći, trebao iznositi svoje dojmove o trenutnim događanjima u vezi njegove karijere, ali i borilačke scene u regiji. Za očekivati je onda bilo da će već u prvoj epizodi pronaći temu koja će izazvati reakcije, no tko je mogao očekivati da će se prihvatiti čovjeka iz drugog sporta, a kakvim do sada nije imao nikakvih dodirnih točaka, Filipa Hrgovića.

Vaso je pronašao isječak iz jedne epizode Podcast inkubatora, nastale u ljeto 2018. godine. Voditelj Marko Petrak tamo je dobio pitanje kad će u podcast doći Filip Hrgović. On je iznio informaciju koju je dobio od strane svog partnera na podcastu, a koji je Hrgovića pozvao na drugo gostovanje, nakon što je prvi put sudjelovao u travnju 2017. godine. Rekao je kako ne želi dolaziti u podcast gdje dolazi Vaso Bakočević. I tu je zapravo sve krenulo. Kako i zašto je Vaso izvukao tri i pol godine staru snimku, teško možemo zaključiti, no istu je iskoristio da bi odradio vrlo zanimljiv monolog.

"Kvrgoviću, pošto ne znam ništa o tebi, morat ću te guglat. Filip Hrgović, El Animal. Znači Filip životinja Hrgović. Samo brate, nisi rekao koja si životinja, ne ličiš mi na tigra ili na lava. Prije bih rekao na majmuna s ovim spojenim obrvama", odmah je žestoko krenuo Vaso, prije nego se nastavio obraćati izravno hrvatskom boksačkom teškašu:

"Filipe, uzeo si štap i čačkaš osinjak. Ti znaš da sam ja Sotona. Nemoj brate, umjesto da si dobar sa mnom, ti bi sad napravio kaos. Nisam o tebi stvarno ništa znao. Vidio sam ti nekoliko slika i intervjua, djeluješ mi onako napuhan lik, ali sve to može biti laž. I ja djelujem kao debil, a ustvari sam dobar lik. Sad sam malo istražio tko si, ozbiljan rezime. WBC International titula 2018., IBF International titula 2020., europska zlatna medalja 2015. godine i brončana olimpijska medalja. Brate, pa ti si Bronze bomber. 198 cm, 14 mečeva i 14 pobjeda, nisi ti Hrgoviću za baciti."

Tu i tamo je pokušavao Vaso spustiti loptu na zemlju, da bi onda došao do toga što će se dogoditi ako se Hrgović i on negdje sretnu te dođu u kontakt.

"Nemoj ti Filipe misliti, ako se sretnemo i ti mi se izbečiš, da se nećemo ponabadati. Nisam ti ja boksač, ja se bavim malo ozbiljnijim stvarima, to je boks golim šakama. Ti moraš staviti bandaže pa navući one balone da bi se nabadao 12 rundi, ja se nabadam poput pravih muškaraca. Kao u spartansko doba. Ako se gdje sretnemo, a ja sam često gost u Zagrebu, možemo normalno popričati, a možemo se ponabadati. Samo ne zaboravi da si ti iz školske klupe otišao u dvoranu, a ja s ulice. Tako da se nemoj iznenaditi ako ti završi cigla u glavi", nastavak je čiji ton zapravo nije iznenadio.

Naravno, nije moglo proći bez teme Alena Babića.

"Iskreno, ja sam za tebe prvi put čuo kad sam vidio da te Babić proziva. Sad sam te malo istraživao, internet je čudo. Pronašao sam da govoriš za Babića kako je smiješan i kako bi to za tebe bila laka lova. Zašto onda ne odradiš to? Ja ti mogu dati savjet kao netko tko je dugo u profesionalnom sportu. Ako pronađeš meč koji može prodati karte, a taj će meč sigurno prodati gomilu ulaznica, kao što Babić kaže rasprodat ćete neki stadion, pođi i prebij ga, to će ti biti laka lova. No, ja znam da ti tako ne misliš. Vidiš da će ti Babić biti problem i ne želiš riskirati. Namazan si ti Fićo", dodao je Vaso, okrenuvši se još Hrgovićevim protivnicima pa kratko završivši:

"Nemoj se Filipe zajebavati, nemoj da se moramo boriti. Dobar si momak, ne treba ti to."

U svakom slučaju, kako je to izgledalo i što je još Vaso rekao, možete pogledati u videu ispod teksta. Prave reakcije na ovo zapravo tek očekujemo.

Linker
16. svibanj 2024 17:53