UFC

Alexandre Pantoja otkrio protiv koje MMA legende bi želio ukrstiti rukavice u ‘superborbi‘

Alexandre Pantoja

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Brazilac nakon Ercega traži nove izazove, smatrate li da puno ‘sanjari‘ kada spominje ovu borbu?

Alexandre "The Cannibal" Pantoja (28-5) uspješno je obranio svoju UFC- muha titulu protiv Stevena "Astro Boya" Ercega (12-2) na UFC-u 301 te je time potvrdio da je on apsolutni vladar ‘najmanje‘ UFC-ove kategorije.

Bitno je naglasiti ‘trenutni‘, a najveći vladar ove kategorije zasigurno je bio Demetrious "Mighty Mouse" Johnson (25-4-1), a on je obranio titulu čak 11 puta te je time upisao svoje ime u povijest UFC-a i slobodne borbe općenito.

"On je GOAT. Kako da to ne kažem?” rekao je Pantoja u ponedjeljak za The MMA Hour te nastavio: “Mislim da sada, s dvije obrane naslova, mogu govoriti malo o toj borbi, jer imam ogromno poštovanje prema Demetriousu Johnsonu. Ne mogu se pokušati uspoređivati ​​s njim. I mislim da sada mogu nešto reći, imam više vjerodajnica za staviti na stol nego prije, i mislim da je to san za mene. Ne volim reći da imam snove, jer želim živjeti sve što imam u životu. Mislim da je živjeti bolje nego sanjati, znaš? Ali ako nešto sanjam, onda je to borba s Demetriousom Johnsonom".

“Ako on ne želi borbu, možda da odem u teretanu i treniram s njim ili da imam težak sparing s njim? Ne znam, ali imam toliko poštovanja prema njemu" zaključio je tu temu "The Cannibal".

Linker
18. svibanj 2024 04:35