UFC

Amanda Nunes otkrila da živi u dvorani prije revanša protiv Pene: ‘Iznad imamo kuhinju i mjesto za odmor‘

Amanda Nunes

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Titulu će pokušati vratiti zadnjeg dana ovog mjeseca

Bivša prvakinja UFC-ove bantam kategorije i općenito jedna od najboljih borkinja na rosteru, Amanda Nunes, više je nego ozbiljno shvatila svoju priliku da vrati pojas kojeg joj je oduzela Juliana Pena. Revanš će se održati na UFC 277 priredbi 30. ovog mjeseca.

Nunes je nedavno napustila American Top Team na Floridi i otišla trenirati u privatnom aranžmanu, a kao razlog je navela uspon Kayle Harrison te je osjećala kako više sva pažnja u dvorani nije usmjerena na nju.

‘‘Sretna sam, na novom mjestu sam. Da si maksimalno olakšam, u dvorani na katu imam mjesto za odmor tako da ne moram putovati kući. Kad završim s jutarnjim treningom, ostanem u svom studiju. Imam lijepo mjesto s kuhinjom, dnevnim boravkom. Imamo to mjesto u dvorani da odmah možemo ići na sljedeći trening‘‘, rekla je Amanda.

Prije poraza od Pene, Amandu su mnogi smatrali najboljom ‘pound-for-pound‘ borkinjom na svijetu. U isto vrijeme je bila prvakinja u perolakoj i bantam kategoriji, a taj pojas u perolakoj još uvijek drži. Amanda će tražiti novu priliku krajem ovog mjeseca da u svoje vlasništvo vrati taj status dvostruke prvakinje.

Inače, Nunes i Pena su trenerice UFC-ovog reality showa ‘The Ultimate Fighter‘, tako da nimalo ne čude tenzije između ove dvije borkinje prije njihovog novog susreta u Octagonu. Hoće li Pena po prvi puta obraniti novoosvojeni pojas, saznat ćemo zadnjeg dana ovog mjeseca.

Linker
30. travanj 2024 21:57