UFC

Anthony Smith: Nakon Teixeire želim borbu za pojas, znam da mogu pobijediti Jonesa

Anthony Smith
 Instagram
Nakon što je UFC otkazao tri priredbe zaredom zbog straha od širenja koronavirusa, još nije poznata sudbina UFC Fight Nighta 173, koji bi se 25. travnja trebao održati u Lincolnu. U naslovnoj borbi očekuje se obračun Anthonyja Smitha i Glovera Teixeire.

Anthony Smith nada se da će se priredba održati unatoč trenutnoj situaciji s koronavirusom jer ne vjeruje da će uskoro dobiti priliku boriti se na svom terenu pred svojim fanovima.

"Ovo bi mogla biti moja posljednja prilika da se borim kod kuće. Ako se stvari odigraju onako kako ih ja vidim, mislim da ću dominirati protiv Glovera. Mislim da ću ga brzo izbaciti i onda zatražiti veliku borbu, zanima nas PPV event i moguća borba za pojas u skoroj budućnosti. Takve stvari se ne događaju u Nebraski", rekao je Smith.

Trebala bi to biti njegova prva borba od prošlog lipnja i pobjede nad Alexanderom Gustafssonom, a u slučaju pobjede traži meč za titulu ili nekog od najboljih boraca u poluteškoj kategoriji, preko kojega bi došao do novog napada na pojas. Prije godinu dana izgubio je meč za titulu protiv aktualnog prvaka Jona Jonesa jednoglasnom odlukom sudaca.

"Razmišljam o budućnosti. Znam da mogu pobijediti Jonesa. Kada ga pobijedim, koje su šanse da se ikada borim u Nebraski? Te borbe se događaju u Vegasu ili nekim većim mjestima", dodao je Smith.

Prije poraza od Jonesa imao je šest pobjeda u sedam borbi, a posljednjih mjeseci oporavljao se od ozljede šake koju je zadobio nakon pobjede protiv Gustafssona.

Linker
14. svibanj 2024 01:10