UFC

Anthony Smith odgovorio Krylovu na prozivke: ‘Odgovor tebi i svima ostalima u kategoriji je da!‘

Smith i Krylov

 screenshot (youtube, ufc)
Smith se oporavljao od ozljede i drugih zdravstvenih problema, ali spreman je napovratak

Nikita Krylov prošle je subote u Abu Dhabiju došao do vrijedne pobjede. Jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio je Volkana Oezdemira nakon tri runde, a nakon pobjede bilo je jasno protiv koga se želi boriti.

‘‘Mislim da bi bilo dobro protiv Anthonyja Smitha. Mislim da je on trenutno peti na rang ljestvici, bio bih sretan kada bi mi UFC dao borbu protiv njega. Ako on ne može ili ako se boji, borit ću se sa bilo kim‘‘, rekao je Nikita tom prilikom.

Krylov je u posljednjih nekoliko mjeseci vrlo aktivan te je upisao pobjede protiv Alexandera Gustafssona i to nokautom u prvoj rundi u sedmom mjesecu u Londonu, a i prošlog je vikenda nastupao te je sudačkom odlukom pobijedio Oezdemira iako je u prvoj rundi jedva preživio.

No, nije dugo čekao na odgovor od Smitha:

‘‘Preplašen? Imam puno poštovanja za Nikitu Krylova. Rekao sam već puno puta da je on nekako crna ovca u kategoriji. Ugasio je Gustafssonu svjetla dosta brzo, nitko se tako brzo ne rješava Gustafssona. Kad sam se ja borio s njim trebalo mi je četiri runde da dođem do toga. Odgovor njemu i svima ostalima u kategoriji je da, totalno sam spreman. Možda treći mjesec? Ja sam za‘‘, rekao je Smith.

Inače, u trenutno posljednjem nastupu Smith je poražen od Magomeda Ankalaeva tehničkim nokautom, a i u meču je doživio ozljedu. Nakon toga mu se stvorio krvni ugrušak te je bio životno ugrožen, no lijepo je vidjeti da je već početkom iduće godine spreman vratiti se u kavez.

Linker
20. svibanj 2024 12:51