UFC

Anthony Smith ponovno će se boriti protiv Ryana Spanna, evo kada će ovaj dvojac ukrstiti rukavice

Anthony Smith (lijevo) i Ryan Spann (desno)

 PX IMAGES/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Px Images/abaca/abaca Press/profimedia
Prvi su se put borili na UFC Vegas 37 priredbi gdje je Smith slavio ‘submissionom‘

Nakon što ga je ovaj porazio prije dvije godine, Ryan Spann dobiva još jednu šansu protiv Anthonyja Smitha. MMA Fighting je potvrdio s izvorima koji znaju za meč da će se Smith (36-18) i Spann (21-8) sastati u borbi poluteške kategorije na UFC-u u Singapuru 26. kolovoza (osmi mjesec). Ovo je revanš njihove glavne borbe na UFC Vegas 37 koju je Smith osvojio submissionom u prvoj rundi.

Smith i Spann su broj osam, odnosno 13, na MMA Fighting Global rankingu. Oba borca ​​trebaju pobjedu, a Smith dolazi nakon uzastopnih poraza od Johnnyja Walkera i Magomeda Ankalaeva, a Spann je nedavno izgubio "submissionom" u prvoj rundi od Nikite Krylova prošlog ožujka (treći mjesec).

Smith nije pobijedio otkako je porazio Spanna u rujnu (deveti mjesec) 2021. godine. "Lionheart", borac koji je jednom bio izazivač za pojas UFC-ove poluteške kategorije ima omjer 4-4 u zadnjih osam nastupa.

Spann je bio u nizu od dvije pobjede koji je prekinuo Krylov. Ima omjer 3-3 u zadnjih šest borbi, koja su sva završila prije četiri minute 1. runde.

Događaj će se održati 26. kolovoza (osmi mjesec) na Singapore Indoor Stadiumu u Kallangu u Singapuru. Događaj će predvoditi borba u perolakoj kategoriji između Maxa Hollowaya i "Korejskog zombija" Chan Sung Junga.

Linker
29. travanj 2024 07:34