UFC

Beneil Dariush: ‘Ukoliko Chandler dobije novi napad na titulu, UFC će postati klaunska predstava‘

Dariush i Chandler

 Screenshot (youtube, Espn Mma, Ufc)
Dariush se ovog mjeseca bori protiv Mateusza Gamrota

Na UFC 280 priredbi ćemo napokon dobiti prvaka u lakoj kategoriji, a već su počela razglabanja o sljedećem izazivaču pobjednika između Oliveire i Makhacheva. No, osim prvaka ćemo dobiti i odgovore na neka pitanja jer se na istom eventu bore Beneil Dariush i Mateusz Gamrot, a nekoliko tjedana kasnije na UFC 281 susrest će se Dustin Poirier i Michael Chandler.

Vjerojatno vam je poznata činjenica da je Chandler u svom drugom UFC nastupu napao pojas, gdje je bio poražen. U debiju je pobijedio Dana Hookera tehničkim nokautom u prvoj rundi, te je u spomenutoj borbi poražen od Charlesa Oliveire također tehničkim nokautom.

Chandler ne krije da želi biti sljedeći u redu za napad na titulu ukoliko pobijedi Poiriera, što mu zamjeraju mnogi borci i govore da mu ‘‘ne može svaka druga borba biti za titulu‘‘. S time se slaže i Dariush:

‘‘Mislim da je Chandler mogao biti neporažen u UFC-u da je bio dobar u glavi. Fokusirao se na to da bude uzbudljiv i zanimljiv, a zbog toga je izgubio dvije borbe. Mislim da će ga Dustin pobijediti‘‘, započeo je Dariush u intervjuu za Helen Yee.

‘‘Iskreno mislim da pokušava stvoriti ‘hype‘ oko sebe s tim izjavama oko titule. Ne mislim da je to ozbiljno, no ukoliko opet dobije priliku za titulu, to će biti klaunska predstava. Pa tip je upravo imao ‘title shot‘ i izgubio, a zatim još jednom izgubio. Nema nikakvog smisla. Kad pobijedim Gamrota, neće biti nikoga prije mene. Bila bi šala da Chandler dobije tu priliku‘‘, zaključio je Dariush.

Dariush je trenutno u nizu od sedam pobjeda te ukoliko ovog mjeseca pobijedi i Gamrota, uistinu neće biti dvojbi oko sljedećeg izazivača.

Linker
19. svibanj 2024 20:58