UFC

Bivši UFC izazivač i izazivačica pohvalili se dolaskom prinove, dočekali žestoke kritike pratitelja

Thiago Santos i Yana Kunitskaya
 Instagram
Thiago Santos i Yana Kunitskaya uskoro će stupiti u brak, ali i proširiti svoju obitelj

Nakon što su se nedavno zaručili te krenuli planirati svadbu, bivši UFC-ovi izazivačica i izazivač za titulu, Yana Kunitskaya i Thiago Santos, otkrili su kako im uskoro dolazi prinova. Ruskinja je to otkrila na svom Instagramu, objavom fotografije na kojoj joj se izrazio trbuščić. Dodala je kako je njihov plan bio skrivati tu vijest što dulje mogu, no da se njeno tijelo s tim nije složilo.

U prvom planu su se naravno pojavile čestitke, no nekima je svakako na pamet pao podatak da se Yana borila 10. srpnja. To je prije samo 40 dana te je tim osobama nevjerojatno da ona tada nije već bila trudna, odnosno da se u tako kratkom vremenu njen trbuh uspio izraziti. Budući da su joj se javljale većinom majke, ono što govore itekako ima smisla.

Ipak, Yana je takvima odlučila odgovoriti idućom objavom. Rekla je kako nije bila trudna u borbi protiv Irene Aldane, u kojoj je bila nokautirana, nego da je u pitanju njeno tijelo i reakcija na trudnoću.

"Da vam svima bude jasno!!! Nisam se borila trudna!!! Na lijevoj slici sam dva mjeseca trudna sa svojim prvim sinom. Na desnoj slici sam trenutno u drugom mjesecu trudnoće. To je jednostavno kako moje tijelo reagira. Svi koji mi šaljete poruke, bavite se svojim poslovima!", napisala je Ruskinja uz iduću objavu.

Sve u svemu, nešto više moći ćemo pretpostaviti tek kad prinova dođe na svijet. Ako se Yana uistinu borila trudna, neovisno o tome je li bila svjesna svog stanja ili ne, to je bilo izuzetno neodgovorno prema djetetu. Nadamo se kako je Yana ipak dovoljno odgovorna te da će u obitelj Santos pristići zdrava i vesela beba.

Što se tiče Thiaga, njemu uskoro slijedi iduća borba, prva nakon poraza od Aleksandra Rakića. Iako to od strane UFC-a još uvijek nije službeno potvrđeno, 2. listopada trebao bi predvoditi Fight Night priredbu borbom protiv Johnnyja Walkera. Thiago inače također ima jednog sina iz prijašnje veze.

Linker
07. svibanj 2024 00:52