UFC

Blachowicz objasnio zašto je napao Pereiru nakon osvajanja pojasa: ‘U toj borbi sam trebao biti ja, a onda je prozvao Izzyja‘

 Jan Blachowicz i Alex Pereira 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Iako je Jan u njihovom meču bio blizu pobjede u prvoj rundi, kasnije se jednostavno ispuhao i dopustio Pereiri da rutinski uzme pobjedu

Nakon što je ranije ovoga mjeseca osvojio titulu u poluteškoj kategoriji, Alex Pereira doživio je brojne pohvale i priznanja na svoj račun. Jednako tako, doživio je i kritike od kojih se možda najviše istaknula ona od strane njegovog bivšeg protivnika Jana Blachowicza, koji nije sretan oko cijele situacije.

Nismo baš od Jana navikli gledati takve riječi i prozivke, a između ostalog je rekao kako mu je sudac opet poklonio pobjedu te kako ima nedovršenog posla s njim. Sada je Blachowicz konačno objasnio što ga je potaknulo na takve akcije i prozivke:

‘‘Odličan nastup, odlična pobjeda ali sam ja svejedno ljut jer je to trebala biti moja borba. U trenutku kada sam vidio rezultat nisam bio toliko iznenađen, ali sam bio iznenađen s onime što je on govorio odmah nakon pobjede. Prozvao je Izzyja, nisam mogao vjerovati. Još jednom. Daj više čovječe‘‘, rekao je Blachowicz Jamesu Lynchu.

‘‘Imaš posla sa mnom jer ja vjerujem da sam pobijedio u našem meču. Prvo riješi to, pa onda radi što god želiš. To je razlog zbog kojeg sam bio toliko ljut. No kako god, odličan nastup, odlična pobjeda. On je dvostruki prvak i na tome mu čestitam‘‘, dodao je Jan.

Iako je Jan u njihovom meču bio blizu pobjede u prvoj rundi, kasnije se jednostavno ispuhao i dopustio Pereiri da rutinski uzme pobjedu. Blachowicz se sada treba fokusirati na Rakića i njihov nadolazeći revanš, te ukoliko ponovno pobijedi, onda može razmišljati o novoj prilici protiv Pereire.

Linker
04. svibanj 2024 06:39