UFC

Blachowicz otkrio svog favorita između Makhacheva i Volkanovskog: ‘Nitko ga ne može zaustaviti‘

Volkanovski, Blachowicz i Makhachev

 Screenshot (youtube, Ufc, Themaclife)
Fanovi i borci gotovo svakodnevno izlaze sa svojim predikcijama za ovaj vrhunski meč

Islam Makhachev će svoju prvu obranu titule imati protiv prvaka perolake kategorije i prvog ‘‘pound-for-pound‘‘ borca Alexandera Volkanovskog. UFC 284 održat će se u drugom mjesecu u Perthu, u Australiji gdje će Volkanovski na domaćem terenu pokušati doći do statusa dvostrukog prvaka i pojasa u lakoj kategoriji.

Mnogo je pitanja kada govorimo o ovom meču; je li Volkanovski premali za Makhacheva, hoće li se uspjeti ustati ako ga Islam sruši, kako će izgledati u kategoriji iznad itd. Sve su to pitanja na koja trenutno nema odgovora i što možemo samo nagađati, što fanovi već uvelike rade kako se ovaj meč približava.

Nisu samo fanovi ti koji predviđaju ishod ove fantastične borbe, nego i kolege borci sve češće iznose svoje teorije. Posljednji među njima je bio bivši prvak poluteške kategorije, Jan Blachowicz.

‘‘Trenutno ne vidim nikoga tko bi mogao zaustaviti Islama. Barem ne u ovom trenutku. Možda u sljedećoj godini dođe netko tko će to moći. Ali kad pogledamo što je napravio Oliveiri, mislim da ga nitko neće zaustaviti‘‘, rekao je Jan Jamesu Lynchu.

Hoće li Jan biti u pravu, saznat ćemo u drugom mjesecu. Sudeći po tome kako će godina početi, ne sumnjamo da će i ostatak biti odličan. Teško je pronaći bolju borbu koja bi mogla predvoditi UFC 284 pogotovo zbog činjenice da se održava u domovini Alexandera Volkanovskog, a hoće li biti uspješan, saznat ćemo vrlo brzo.

Linker
19. svibanj 2024 19:33