UFC

Bo Nickal: ‘Ne znam kako će Adesanya spriječiti da ga ne bacim na pod i tamo završim‘

 Bo Nickal

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Prva prepreka ga čeka na UFC 285 u trećem mjesecu

Bo Nickal je jedan od rijetkih boraca koji je još prije debija u UFC-u počeo prozivati sami vrh sporta. U posljednje vrijeme često upućuje prozivke na adresu Khamzata Chimaeva te ga je nakon posljednje pobjede na DWCS-u i pred kamerama u intervjuu prozvao, a ne ustručava se ni prozivati prvaka srednje kategorije Israela Adesanyu.

Nickal je do sada sva puta nastupao na DWCS-u i oba puta je protivnike završavao u prvoj rundi, ali Danu je tek nakon drugog nastupa uvjerio da mu da ugovor. Ovaj odlični hrvač u profesionalnoj karijeri ima tek tri profesionalna meča, a u UFC-u će debitirati na UFC 285 eventu u trećem mjesecu iduće godine. Kako mu se nastup bliži, Nickal sve učestalije proziva vrh srednje kategorije, a jučer mu se ‘‘na tapeti‘‘ našao i Adesanya:

‘‘Naravno, ako idem protiv tipa kao što je Israel Adesanya, da, on je ubojica na nogama. Može svakoga nokautirati, odličan je na nogama, tu mu se ne može ništa reći. Kad god se idete boriti postoji rizik da ćete biti nokautirani, a za mene je to jedini način da izgubim protiv njega‘‘, rekao je Nickal Michaelu Bispingu.

‘‘Stvarno ne znam kako će spriječiti da ga ne bacim na pod i završim ga u parteru. Razumijem, uvijek postoji šansa da ćete biti nokautirani, to smo vidjeli milijun puta i znamo kako to ide‘‘, zaključio je Nickal.

Prije svega toga morat će prvo doći do vrha, a prva prepreka će m biti Jamie Pickett na UFC 285 eventu u trećem mjesecu.

Linker
17. svibanj 2024 09:29