UFC

BORILAČKI TJEDAN: UFC donosi nove nastupe Ivane Petrović i Uroša Medića, Glory održava priredbu u Parizu

UFC on ESPN 55

 Ufc
Ovoga tjedna priredbi nema u izobilju, no ovo što se nudi svakako će biti vrijedno pažnje

Iako nas ovoga tjedna ne očekuje obilje borilačkih priredbi, UFC nam donosi jednu solidnu priredbu koja će nas zagrijati za idući tjedan i UFC 301 u Brazilu. Na priredbi će nastupiti i dvoje domaćih boraca, a osim UFC-a, uživat ćemo i u Gloryjevoj priredbi koja se ovoga vikenda održava u Parizu.

UFC on ESPN 55 – Nicolau vs. Perez

Priredbu predvodi ova borba u muha kategoriji, no ono što nam je svima na ovoj priredbi najzanimljivije jest meč dvoje dobro poznatih domaćih boraca – Ivane Petrović i Uroša Medića. Ljetos je Ivana debitirala u najjačoj promociji, a tom je prilikom doživjela svoj prvi poraz u karijeri. Sada ju očekuje Na Liang, kineska borkinja koja u UFC-u ima tri nastupa, ali sva tri poraza. Borkinja je to koju Ivana mora pobijediti, a vjerujemo i da hoće.

S druge strane, Uroš Medić također će se pokušati vratiti na pobjedničke staze, a njega očekuje veće ime. Veteran Tim Means bit će njegov protivnik ove subote, a pobjeda bi mu mogla donijeti dosta toga. Priredba nam donosi i imena poput Ryana Spanna, Bogdana Guskova, Ariane Lipski i drugih, te iako ‘‘na papiru‘‘ ne izgleda pretjerano uzbudljivo, poslužit će kao zagrijavanje za idući tjedan.

GDJE: UFC Apex, Las Vegas

KAD: U subotu, 27.4. u 22:00. Glavni dio starta u 1:00 sat u noći na nedjelju.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

GLORY 91

Ovog je vikenda svoje mjesto u ovoj rubrici pronašao i Glory, a u glavnoj borbi večeri donosi nam novi pokušaj prvaka velter kategorije, Endyja Semeleera, da obrani svoj pojas. Borac koji će mu ga pokušati oduzeti je Chico Kwasi, iskusni domaći borac koji je u dosadašnjoj karijeri u Gloryju upisao tri pobjede, a za poraz u organizaciji ne zna. Ostatak ‘‘carda‘‘ također ne donosi neka veća uzbuđenja, no s obzirom da ćemo gledati neke borbe u teškoj i poluteškoj kategoriji, postoje dobre šanse da ćemo i na ovom eventu vidjeti poneki dobar finiš i nokaut.

GDJE: Dome De Paris, Pariz

KAD: U subotu, 27.4. od 18:30. Glavni dio je na rasporedu od 20:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
28. travanj 2024 14:10