UFC

Brandon Moreno: ‘Kara-France ima moje poštovanje, ali ću mu svejedno skinuti glavu‘

Moreno i Kara-France

 Screenshot (youtube, Ufc)
Pobjednik će biti sljedeći izazivač

Borac UFC-ove muha kategorije i bivši prvak Brandon Moreno izrazio je poštovanje prema subotnjem protivniku Kaiu Kari-Franceu, no također je rekao kako mu želi ‘skinuti glavu‘.

Na subotnjoj UFC 277 priredbi Moreno i Kara-France borit će se u sunaslovnoj borbi večeri. Bit će to okršaj prvog i drugog izazivača u kategoriji, a njih dvojica su se već jednom borili prije otprilike tri godine kada je na UFC 245 priredbi Moreno pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom, a borili su se na preliminarnom dijelu priredbe.

Tri godine kasnije, opet se susreću ali u sunaslovnoj borbi PPV eventa kao prvi i drugi izazivač. Za razliku od njihovog prvog susreta, ovog puta je ulog značajno veći jer je pobjednik sigurno sljedeći izazivač za titulu, a prvak Figueiredo je trenutno na oporavku od ozljede šake te bi se krajem ove godine trebao vratiti u Octagon.

‘‘Imam veliko poštovanje prema Kaiu, ali to ne znači da mu neću skinuti glavu. Mislim, želim mu skinuti glavu, znam da to mogu i znam da ću to učiniti. To je već sigurno. Imam veliko poštovanje prema njemu, ali ja ću pobijediti‘‘, rekao je Moreno.

‘‘Ovo će biti odličan test koliko sam evoluirao i napredovao kao borac. Prošli put je bila odluka, sada želim finiš. Ne znam u kojoj rundi, ali ću to sigurno učiniti‘‘, zaključio je Moreno.

Linker
18. svibanj 2024 13:31