UFC

Cejudo ipak neće ići u mirovinu: ‘Ne može ovako završiti... Jesam li bio licemjeran?‘

Henry Cejudo

 SCREENSHOT
‘Ono što sam postigao u borilačkim sportovima doista je bez premca‘

Bivši prvak UFC-a Henry Cejudo rekao je da bi napustio MMA ako izgubi svoju posljednju borbu, ali ne drži se tih riječi. Uoči svoje UFC 298 borbe protiv Meraba Dvalishvilija, Cejudo je u više intervjua rekao da vjeruje da bi bilo vrijeme da spusti rukavice ako neće pobijediti. Cejudo je na kraju izgubio jednoglasnom odlukom sudaca od Dvalishvilija, ali nakon preispitivanja svoje karijere u danima koji su uslijedili, nije baš spreman umiroviti se.

Uostalom, Cejudo je već bio ovdje. Povukao se u kavezu nakon pobjede nad Dominickom Cruzom na UFC-u 249 2020., ali se prošle godine odlučio vratiti u akciju.

"Kad bih mogao sve promijeniti, vjerojatno se nikad ne bih vratio, ali sad kad sam se vratio, moram sr*ti gdje spavam. Iz tog razloga ne mogu tako napustiti sve. Dakle, danas sam ovdje, dame i gospodo, uzimam svoju riječ kao muškarac, suočavam se s vama, ljudima, vama mojim obožavateljima, obitelji, prijateljima, mrziteljima, da jednostavno ne mogu otići u mirovinu ovako. Jesam li bio licemjeran? Dečki, u najmanju ruku, daleko je od gotovog s ‘Triple C‘", rekao je na svom YouTube kanalu.

Cejudov rezultat na UFC-u 298 znači da ima dva poraza u nizu, budući da je izgubio od Dvalishvilijevog timskog kolege i bivšeg prvaka Aljamaina Sterlinga u povratničkoj borbi na UFC-u 288 u svibnju. Ovo je drugi put u karijeri da je Cejudo izgubio dvaput zaredom, ali ono što je uslijedilo nakon prve instance, pokrenulo je nevjerojatan pobjednički niz.

"Ono što sam postigao u borilačkim sportovima doista je bez premca. Možda vam se ne sviđam, ali morate reći da je Henry Cejudo učinio neostvarivo s**nje i proživio je možda oko tri života u svom stvarnom životu", zaključio je.

Linker
22. travanj 2024 01:16