UFC

Colby Covington: ‘Masvidal je kriminalac koji može biti zahvalan sucu, na ulici bih mu oduzeo život‘

Colby Covington

 David Becker/Getty Images/AFP
Nimalo lijepih riječi nije Colby Covington imao za Jorgea Masvidala nakon njihove UFC 272 borbe

Kao što su mnogi i pretpostavljali, vještine koje Colby Covington posjeduje bile su previše za Jorgea Masvidala. Njegov bivši prijatelj nije mu uspio parirati i zapravo je uvjerljivo te dominantno poražen u glavnoj borbi UFC 272 priredbe. Colby Covington je u jednom realnom obliku odradio sve ono što je proteklih tjedana kroz medije najavljivao.

Prve dojmove nakon borbe iznio je Lauri Sanko, koju je zanimalo je li zadovoljan odrađenim poslom ili misli da je nešto mogao odraditi na još bolji način.

"Nikad nisam zadovoljan i zato sam najbolji borac svijeta. Zato jer uvijek želim raditi da budem još bolji i nikad neću biti potpuno sretan s onim što sam napravio. Uvijek ću težiti dodatnom napretku i nastaviti jednako naporno raditi", rekao je Colby, ustvrdivši kako iz borbe ne nosi nikakve posljedice:

"On je najmekši tip protiv kojeg sam se ikad borio i ovo mi je najlakša borba u kojoj sam ikad sudjelovao. Nemam ogrebotine, odradio sam uistinu lak posao. Bio sam spreman da odradimo još pet rundi na parkingu, ali on je bio gotov. Pogledajte mu govor tijela, nije više imao ništa u sebi."

Spomenula je Laura i situaciju iz četvrte runde, kad je Masvidal pogodio opaki kroše nakon kojeg su Colbyjeve noge zaplesale, ali jednostavno u sebi više nije imao dovoljno elana da dodatno napadne. Colby tvrdi kako tu nije bio u opasnosti, nego ga je taj udarac samo nespremnog zatekao.

"Nisam bio uzdrman niti me je ozbiljno pogodio. Jednostavno sam kratko izgubio ravnotežu. Lateralno sam se kretao i spotaknuo preko vlastite noge. Možda je izgledalo kao da sam zaplesao, ali nije bilo tako. Ja sam njega uzdrmao puno jače mojim ground n' poundom. On može biti sretan što smo imali suca koji me je skinuo s njega jer na ulici bih mu oduzeo život", rekao je u svom stilu, potvrdivši kako nakon borbe nema bolje mišljenje o Masvidalu niti smatra da su išta između sebe riješili.

"Ne, nismo ništa riješili. Taj tip je ulično smeće Miamija. Pogledajte samo njegov rezime, on je kriminalac. Lopov koji ti zabije nož u leđa. Više puta bio je u zatvoru zbog krađe, a meni govori da sam pokrao njegovog trenera. Svi znaju da ja sve platim prema dogovoru i da sam velikodušan po pitanju novaca. On pokušava lagati, ali ja vam kažem da ne smijete vjerovati lopovu. Čovjeku koji je izbačen iz srednje škole. On je smeće i tako nekoga ne mogu poštovati."

Izrazio je još Colby želju boriti se u srpnju, a znamo već protiv koga se vidi u Octagonu. To je još jedan bivši timski kolega, Dustin Poirier. No, Poirier se do sada niti jednom na prozivku nije obazirao niti je na bilo koji način prokomentirao.

Linker
18. svibanj 2024 05:33