UFC

Cormier najavio velike promjene u UFC-u?: ‘McGregor i Chandler se trebaju boriti za titulu u super lakoj kategoriji‘

 Conor ”The Notorious” McGregor 

 Jason Silva/Zuma Press/Profimedia
UFC još uvijek službeno nije najavio ništa slično, no s obzirom na to da Cormier zna što se događa iza zatvorenih vrata, možda i nije slučajnost da je pokrenuo ovu temu

Već se neko vrijeme špekulira o tome da bi UFC uskoro mogao uvesti neke krucijalne i velike promjene kada su u pitanju težinske kategorije u njihovoj organizaciji. Još se za UFC 300 najavljivalo njihovo predstavljanje, no organizacija u niti jednom trenutku nije spomenula ništa na ovom tragu.

Međutim, maštu fanova sinoć je zagolicao njihov komentator, Daniel Cormier. Jučer je u ‘‘Goog Guy/Bad Guy‘‘ podcastu s Chaelom Sonnenom govorio o tzv. super lakoj kategoriji do 75 kilograma, a rekao je da bi najbolji način za njeno predstavljanje bilo da se McGregor i Chandler bore za titulu te kategorije:

‘‘Vjerujem da, ukoliko namjeravaju uvesti super laku kategoriju, mislim da za nju moraju zakačiti ime koje će privući pažnju ljudi. Conor McGregor je to ime. S druge strane, Michael Chandler će profitirati jer se našao u pravo vrijeme na pravom mjestu. Onda bi se i svi drugi mogli dalje boriti za tu titulu‘‘, rekao je Cormier, a zatim nastavio:

‘‘Inicijalno, UFC nije želio ni da se ja borim uza titulu. Gustafsson se ozlijedio, nazvali su mene i ja sam prihvatio. Nikad nisam ušao u priču oko titule jer sam bio relevantan. Ukoliko se nađete na pravom mjestu u pravo vrijeme, sve se dogodi brže.‘‘

UFC još uvijek službeno nije najavio ništa slično, no s obzirom na to da Cormier zna što se događa iza zatvorenih vrata, možda i nije slučajnost da je pokrenuo ovu temu. Ostaje nam za vidjeti hoće li se uistinu odlučiti na ovaj potez i hoćemo li uskoro gledati i super laku kategoriju.

Linker
25. travanj 2024 15:23