UFC

Cormier smatra da je Chandler promijenio ciljeve: ‘McGregor i Masvidal nisu ni blizu titule‘

Justin Gaethje vs. Michael Chandler 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Smatra da mu titula više nije cilj jer je počeo prozivati Conora i Masvidala

Michael Chandler jedan je od boraca kojima je prioritet fanovima pružiti zabavnu borbu, neovisno o posljedicama po njega. UFC to jako dobro prepoznaje i daje mu prilike koje po mnogima nije zaslužio, no svaki put kada je on u kavezu zna se da se može očekivati odlična borba.

Na UFC 281 priredbi je imao jednu takvu, ali je poražen ‘‘submissionom‘‘ u trećoj rundi od Dustina Poiriera te je došao do omjera od 2-3 u UFC-u, no mora se priznati da je gubio uistinu od najboljih boraca lake kategorije.

Iako se negativan omjer može ispraviti, pitanje je ima li Chandler i dalje u cilju osvajanje UFC pojasa. Daniel Cormier smatra da to nije slučaj.

‘‘Sve mi govori da se Chandlerov fokus malo pomaknuo. Čini se da sada titula nije Michaelov glavni cilj, jer likovi koje proziva više nisu u igri za titulu. Znate svi da Jorge Masvidal više nije u toj igri, a i Conor McGregor je odavno van te priče‘‘, rekao je Cormier na svom YouTube kanalu.

‘‘Mike se fokusirao na te dvije borbe jer su zabavne, teške, ali i imaju smisla. Isto tako su njih dvojica najveća imena u sportu. Kad Michael Chandler kaže da želi ove tipove, to mi govori da su mu se ciljevi malo promijenili‘‘, zaključio je DC.

Chandler je već jednom napao titulu i to u svom drugom UFC meču, a pobijedio ga je Charles Oliveira. Nakon toga je izgubio od Gaethjea i pobijedio Fergusona, ali Poirier ga je ovog mjeseca završio u posljednjoj rundi.

Linker
19. svibanj 2024 16:26