UFC

Covington ne vjeruje Masvidalu: ‘Nije umirovljen, otišao je samo uzeti steroide i vratit će se‘

Colby Covington vs. Jorge Masvidal

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Colby je nedavno rekao kako je Masvidal umirovljen bio još nakon njihovog meča, a sad kaže da ipak nije

Jorge Masvidal se umirovio nakon poraza od Gilberta Burnsa na UFC 287 priredbi početkom ovog mjeseca, a sada je rekao kako se želi isključivo posvetiti promotorskom poslu svog ‘‘Gamebred Boxing‘‘ brenda. Burns je nakon tri solidne runde slavio odlukom sudaca, tako da se može reći da je Masvidal dostojanstveno otišao u mirovinu.

Colby Covington je odmah nakon umirovljenja iznio svoju teoriju u kojoj je rekao kako je Masvidal bio umirovljen još nakon poraza od njega, samo nije htio živjeti s činjenicom da je od Colbyja izgubio u svom oproštajnom meču, nego je došao pasti protiv nekog drugoga. Sada je Colby istupio s novom teorijom kako Masvidal uopće nije u mirovini:

‘‘Ja sam taj koji mu je oduzeo samopouzdanje i ego. Od tada više nije isti borac. U svojoj posljednjoj borbi se samo pojavio da pokupi plaću. To je lažna mirovina, svi znamo da u UFC-u postoje ljudi koji se neće umiroviti. Sada će izaći iz USADA-inog bazena testiranja, uzeti steroide, a onda se vratiti‘‘, rekao je Colby za Inside Fighting.

‘‘On nema pojma kako da zaradi nešto novca na niti jedan drugi način osim borbi. On se nije uistinu umirovio. Taj lik je jednostavno glup kao ku**c. Neće znati kako zaraditi novac a da nije od borbi. Garantiram vam da će se vratiti po novu plaću‘‘, dodao je.

Masvidal trenutno ima 38 godina i vrlo je izgledno da ga više nećemo gledati u ozbiljnijem natjecanju. No s druge strane, vjerojatno ne postoji borac koji se ne bi vratio iz mirovine da dobije priliku boriti se protiv McGregora ili nekoga sličnog.

Linker
18. svibanj 2024 11:57