UFC

Cris Cyborg: Naravno da želim revanš protiv Nunes, ali moramo vidjeti što će UFC ponuditi

Joe Rogan i Cris Cyborg
Nakon što je u sjajnoj borbi savladala Feliciju Spencer, Cris Cyborg je napokon otkrila svoje želje po pitanju revanša protiv Amande Nunes. Priznala je kako mu se nada, taj dojam ostavila je i odabirom svoje odjeće, ali sve će ovisiti o tome što će joj UFC ponuditi po pitanju novog ugovora.

Teško je Cris Cyborg mogla bolje zamisliti posljednju borbu na svom aktualnom UFC ugovoru. Kroz 15 minuta borbe protiv Felicije Spencer pokazala je udaračku kvalitetu, ali i sjajnu kondiciju. Veliki dio zasluga za to ide njenoj čvrstoj i hrabroj protivnici koja se nije predala niti je bježala od borbe. Otvoreno se suprotstavili protivnici koja je 85% svojih borbi u karijeri završila nokautom. Na kraju je izdržala do kraja borbe za što je dobila ovacije. No, ovacije je dobila i sjajna Brazilka.

"Hvala Feliciji na mojoj prvoj posjekotini. Prije svega sam se htjela vratiti i raditi svoj posao. Osjećam se blagoslovljenom što sam ovdje", rekla je Cyborg, da bi onda prokomentirala svoju protivnicu i ono što je ona pružila u kavezu: "Ovaj sport svakim danom sve više raste, cure su sve bolje i to me čini sretnom. Kad sam ja započela nije bilo borkinja. Vidjeli kvalitetne borkinje u kavezu čini me ponosnom."

Kako joj je ovo bila posljednja borba na UFC ugovoru, sad bi trebali uslijedili pregovori oko novog, gdje bi ključna stavka bila iduća borba, odnosno revanš protiv Amande Nunes za titulu perolake kategorije.

"Prepustit ću mojim menadžerima razgovor s UFC-om, no naravno da je Amanda Nunes ono što me zanima. Tražila sam revanš odmah nakon naše prve borbe", rekla je Joeu Roganu, a nešto više na tu tema rekla je kasnije u 'backstageu', gdje je hodala u majici kojom zapravo proziva Nunes na revanš u siječnju iduće godine:

"Svi znaju da ja želim taj revanš, no moram vidjeti što će se dogoditi. Ovo je bila posljednja borba na mom ugovoru i vidjet ćemo hoće li mi sad ponuditi nešto će biti dobro za mene. Iskreno se nadam da ćemo se uspjeti dogovoriti."

Ovo je bila šesta UFC pobjeda za Cris Cyborg, otkako je u svibnju 2016. godine postala dio promocije. Unatoč poraza od Nunes, Cyborg i dalje mnogi zovu najvećom borkinjom svih vremena. Revanš bi joj bio savršena prilika za potvrditi kako to uistinu je. Sve tri strane tu borbu žele, jednako kao i fanovi. Vjerujemo da bismo u siječnju taj revanš uistinu mogli i gledati.

Linker
21. svibanj 2024 00:42