UFC

Da mu je ‘trash talk‘ dobar kao i nokauti, gdje bi mu bio kraj; Pavlovich diplomatski odgovarao na pitanja novinara

Sergei Pavlovich

 Screenshot (youtube, Ufc)
Nekada ipak treba i fanovima pružiti ono što žele

Ono u čemu je Sergei Pavlovich najbolji i najzanimljiviji je definitivno način na koji se bori i na koji pobjeđuje druge borce. U zadnjih šest mečeva upisao je šest nokautova u prvoj rundi, što se do sada još nikada nije dogodilo. Nitko ne osporava da je Sergei zanimljiv borac, ali ono što mu definitivno fali je ‘trask talk‘ barem na minimalnoj razini. Fanovi vole kada borci jedni druge prozivaju, no to nismo uspjeli čuti od zastrašujućeg Rusa.

Na press konferenciji novinari su pokušavali na sve načine iz Pavlovicha iznuditi barem jednu prozivku, no jedino što smo mogli čuti su diplomatski odgovori. Osim što ne zna pričati engleski, bilo bi jasno da ne želi ulaziti u direktne konflikte s borcima, ali mogao bi barem dati novinarima materijala da napišu zanimljive članke. Ili se čovjek ne želi nikome zamjeriti, ili je jednostavno takav tip osobe da prepirke ostavlja za kavez. O svojim idućim potezima u karijeri nije bio previše rječit.

"Odmorit ću se. Onda ću jesti, pa ću spavati, pa ću se opet odmarati. A onda ću čekati" - započeo je Rus.

Kada je priupitan o Jon Jonesu i Stipi Miočiću, te kome daje više šanse i koga bi volio vidjeti ispred sebe u kavezu, odgovor je bio sve samo ne ono što bi fanovi voljeli čuti.

"Imaju šansu 50:50 za pobjedu. Neću reći da bi mi ijedan od njih pružio laganu borbu. Oboje su ratnici i pripremit ću se za koga god da stave ispred mene."

Kada je priupitan u kavezu nakon same borbe o Jon Jonesu, nije niti tada dao jasan odgovor već je počeo pričati o tome da je dokazao svima da ga Blaydes neće uspjeti srušiti. Iako je naglasio jasno da je njegov cilj pojas, morat će ipak još pričekati rasplet situacije između Jonesa i Miočića. Što se tiče borbe protiv Blaydesa Pavlovich je rekao kako nije računao na nokaut u prvoj rundi.

"Da budem iskren pripremio sam se za borbu od pet rundi. Mislio sam da će borba potrajati toliko. Ali nakon što sam shvatio da sam ga uzdrmao, nije bilo razloga da to ne završim. Dobio sam priliku i iskoristio ju" - zaključio je Sergei.

Linker
20. svibanj 2024 15:52