UFC

Dana White dodijelio četiri nova UFC ugovora

Mick Maynard, Dana White i Sean Shelby
Četvrta epizoda treće sezone Contender Seriesa dovela je u UFC četiri nova borca. To su teškaš Don'Taye Mayes, borci srednje kategorije Antonio Arroyo i Brendan Allen te Ode Osbourne, koji se bori u bantam kategoriji.

Ponovno je velikodušan bio Dana White po pitanju angažiranja novih UFC boraca putem svog "Contender Series showa". Čak četiri od pet pobjednika postali su novi članovi promocije, kratak je ostao jedino Kevin Syler koji je do svog trijumfa došao sudačkom odlukom, no najveći problem predstavljalo mu je to što je dan ranije bio pretežak na vaganju.

Redom nastupa, prvi među njima bio je Brendan Allen, 23-godišnji borac srednje kategorije koji je slavio prekidom gušenjem u prvoj rundi. Nakon njega je White u UFC uzeo Don'Tayea Maysa. Ovaj teškaš po treći put je došao na show i iskoristio svoju priliku. Pred kraj prve runde nokautirao je bivšeg protivnika Ante Delija iz Rizina, Ricarda Prasela.

Novi član UFC-a je i talentirani Ode Osbourne, koji je pokazao kako zna ući i u kvalitetan "trash talk" duel. Ugovor je pripao i Antoniju Arroyu, sjajnom Brazilcu koji je ugovor izborio iz drugog pokušaja. On je slavio prekidom u drugoj rundi.

Ova sezona sadržavat će deset epizoda, a u posljednjoj ćemo po prvi put gledati jednog borca iz naše regije. To je Duško Todorović, koji je jučer za naš portal najavio svoj nastup.

Linker
16. svibanj 2024 18:25