UFC

Dana White je oduševljen O‘Malleyjem: ‘On neće biti zvijezda, on je zvijezda već sada!‘

 Dana White i Sean O‘Malley 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Jedan detalj koji je mnogima zapao za oko je činjenica da je UFC na svom YouTube kanalu podijelio snimku nokauta nepunih sat vremena nakon što se dogodio

Mnogi su ostali iznenađeni rezultatom glavne borbe večeri protekle subote na UFC 292 priredbi u Bostonu. Sean O‘Malley je nokautom u drugoj rundi Aljamaina Sterlinga skinuo s trona bantam kategorije, a u isto vrijeme mu je pokvario planove da ode u perolaku kategoriju i obračuna se s prvakom Volkanovskim.

Nije tajna da je O‘Malley jedan od boraca kojemu se često govorilo da ima ‘‘privilegiju Dane Whitea‘‘ te da je zbog toga tu gdje jest. Čak i da ima, dokazao je proteklog vikenda da to nije bez razloga. Upravo je o tome govorio i sam Dana:

‘‘Da, slušajte. Što se tiče te privilegije Dane Whitea. Prvo nećete postati drugi na svijetu ukoliko to ne zaradite, tako da… Ja se na to ne hvatam, ali vi ljudi jeste. Onda je došao i noćas pružio ovo što je pružio. U ovoj kompaniji ne postoji privilegija Dane Whitea‘‘, rekao je Dana na press konferenciji nakon borbe.

‘‘Srušili smo rekord u ovoj dvorani. Bruce Springsteen je baš svirao ovdje i zaradili su 5 milijuna dolara od ulaznica. Mi smo zaradili 7 milijuna. Što vam to govori o O‘Malleyju? Ovo je bio i najveći PPV u povijesti borbi za titulu u bantamu. Vidjeli ste publiku na kraju. O‘Malley neće biti zvijezda, on je već zvijezda‘‘, dodao je UFC-ov šef.

Jedan detalj koji je mnogima zapao za oko je činjenica da je UFC na svom YouTube kanalu podijelio snimku nokauta nepunih sat vremena nakon što se dogodio. To je nečuveno do sad i to još nikada nisu napravili. O, da, UFC će sada tako gurati O‘Malleyja!

Linker
18. svibanj 2024 08:27