UFC

Dana White nakon McGregorovog incidenta: ‘Imam 700 luđaka pod ugovorom, ne brinu me takve stvari‘

Dana White i Conor McGregor
 Steven Ryan/Getty images/Profimedia
Predsjednik UFC-a ne mari previše za stvari koje Conor radi izvan kaveza i UFC-ove nadležnosti

Puno pažnje privukao je Conor McGregor kada se jučer na MTV-jevoj ceremoniji sukobio s poznatim glazbenikom Machine Gun Kellyjem. Razne informacije kruže kada su u pitanju razlozi sukoba, no činjenica je kako Conor McGregor jako često upada u konflikte, bili oni verbalni ili fizički. Čelnik UFC-a Dana White zatražen je za svoje mišljenje po pitanju svega toga, a medijima se obratio na konferenciji nakon sinoćnjeg DWCS-a.

''Pričao sam s obojicom (Conorom i MGK-om) zapravo. Sve je u redu sada. Bio je to nesporazum ili što već.'', započeo je White s objašnjenjem.

Dana White također je pojasnio smetaju li mu takvi ekscesi njegovih boraca. Čelnik UFC-a tvrdi kako to nije nešto o čemu bi naročito trebao razmišljati, naročito kada se uzme u obzir koliko je boraca pod ugovorom s UFC-om, a oni ih ne mogu sve konstantno držati pod kontrolom.

''Ljudi, ovo je svijet borilačkog sporta. Imam 700 luđaka pod ugovorom ovdje. Što vi mislite, pa ovo su stvari koje se ponekad događaju. Ovo ovdje nije Microsoft. Mi smo u ludom biznisu. Svi znamo Conorovu osobnost, a imamo i još neke tipove poput njega. Ovi ljudi su borci i ovo je borilački biznis. Lude stvari događaju se u tom biznisu. Puno je toga za što znate jer se događa u javnosti. Međutim, puno je i onoga o čemu nemate pojma, a događa se svaki dan.'', dodao je White.

Linker
18. svibanj 2024 18:19