UFC

Dana White potvrdio: Evo kada i gdje ćemo gledati okršaj između Miočića i Jonesa!

Miočić i Jones

 Instagram (stipe Miocic, Jon Jones)
Dotaknuo se i raznih natpisa kako se Jones ponovno povlači, a sve je došlo od Stipine izjave da nema povratnih informacija od njega i tima

Odmah nakon što je Jon Jones na fenomenalan način debitirao u teškoj kategoriji porazivši Ciryla Ganea ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi, bilo je jasno da je Stipe Miočić njegov idući protivnik. Najveći teškaš u povijesti UFC-a protiv po mnogima najboljeg borca ikad je san svakog fana, a on će se uskoro i ostvariti.

Stipe već nekoliko mjeseci govori kako se želi boriti u sedmom mjesecu ove godine, no izgleda da UFC nema takve planove. Noćas je Dana White na press konferenciji otkrio da namjeravaju borbu između Stipe i Jonesa organizirati u jedanaestom mjesecu u New Yorku, u Madison Square Gardenu:

‘‘Koliko ja znam za sada je sve u redu te ćemo imati borbu između Jonesa i Stipe uskoro. Tada bi smo to željeli učiniti‘‘, kratko je odgovorio na pitanje o datumu i lokaciji.

Nakon toga su ga pitali o Jonesovoj budućnosti u UFC-u:

‘‘Sve o tome je prenapuhano, a to je ono što vi radite. Ja nešto kažem, a vi to prenapušete. Ja sam samo rekao da sve vodi prema toj borbi i sve ostalo o Jonesu. Onda je on samo nestao. Nemam pojma što je Stipe rekao, ali pretvorilo se u je**nu dramu. Ovdje nema nikakve drame. Tako da, mislim da se Jones vraća. Nije nestao. Toliko je je**no lako stvoriti dramu u ovom sportu. Je**no ludo‘‘, dodao je Dana.

Ono na što se Dana referirao jest Stipina izjava da je Jones pobjegao i da se ne javlja s tom borbom. No, dobre vijesti su da Jones nije otišao nigdje nego da se uvelike sprema za okršaj s najvećim teškašem u povijesti UFC-a.

Linker
12. svibanj 2024 14:18