UFC

Dani Whiteu nije jasno što se događa sa Reyesom: ‘To nije isti borac kao u borbi protiv Jonesa‘

Dominick Reyes i Marc Goddard

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
U subotu je ponovno nokautiran te je došao do četvrtog poraza u nizu

Proteklog vikenda Dominick Reyes nastavio je padati. Na UFC 281 priredbi je ponovno nokautiran, a ovog puta u prvoj rundi u režiji Ryana Spanna, a ukupno je tako došao do četvrtog poraza u nizu kojeg je započeo još 2020. godine Jon Jones.

Nakon što su ga nokautirali Blachowicz i Prochazka, bilo je jasno da nešto nije u redu s bivšim izazivačem i čovjekom za kojeg mnogi smatraju da je pobijedio Jona Jonesa. Bio je to tijesan meč koji je ipak otišao na Jonesovu stranu, a u svakom sljedećem nastupu je bilo jasno da to nije ni sjena borca od onog iz borbe sa Jonesom.

Prošle je subote ponovno doživio težak poraz te ga je Ryan Spann nokautirao prednjim direktom, a zatim i zakačio krošeom koji je samo potvrdio pobjedu. Iako se očekivalo da će nakon godinu i pol dana u kavez ući ‘‘stari‘‘ Reyes, to se nije dogodilo.

Postavlja se pitanje je li uistinu moguće da je Jones takvom borcu uistinu uzeo svo samopouzdanje, a izgleda da tako misli i Dana White:

‘‘Da, to nije isti borac kao iz borbe sa Jonesom. Ne znam što će biti s njim, ne znam trenutno. Prije svega moramo vidjeti što on želi. Što on želi? U kakvom je mentalnom stanju? Što misli?‘‘, rekao je Dana.

Pitanja koja je Dana postavio vjerojatno muče i samog Reyesa koji se nikad očito nije oporavio od poraza protiv Jonesa. Trenutno ima četiri poraza u nizu te je stanje alarmantno kada je u pitanju njegova karijera, a očito je da tu nešto ne štima.

Linker
03. svibanj 2024 22:05