UFC

Darren Till traži iskupljenje protiv Jacka Hermanssona u Londonu!

Darren TIll

 Screenshot(youtube, Ufc - Ultimate Fighting Championship)
Vidjet ćemo hoće li se treninzi sa Khamzatom Chimaevim pokazati dobitnima

Darren Till će za otprilike dva i pol mjeseca, točnije 23. srpnja (7. mjesec) na UFC Fight Night u Londonu u O2 Areni odradit će svoju sljedeću borbu u kojoj će ga dočekati Jack Hermansson koji je svoju posljednju borbu imao prije tri mjeseca. Borba će se održati u srednjoj kategoriji i trajat će tri runde. Till se borio samo s vrhom srednje kategorije, a trenutno je u lošem nizu. U posljednjih pet nastupa upisao je samo jednu pobjedu, onu protiv Kelvina Gasteluma podijeljenom odlukom sudaca, a gubio je redom od Tyrona Woodleya, Jorgea Masvidala, Roberta Whittakera i Derek Brunsona.

Prije napada na titulu protiv Tyrona Woodleya smatran je jedan od najvećih nadolazećih prospekata u velter kategoriji, ali taj "hype" ubrzo je ugašen nakon što je uparen s borcima iz vrha kategorije, a otkad se prebacio u srednju kategoriju upisao je jednu pobjedu i dva poraza. U posljednje vrijeme trenirao je sa Khamzatom Chimaevim što nagovještava to da je Till vjerojatno unaprijedio svoje znanje u grapplingu.

Jack Hermansson u posljednjim nastupima ima vrlo mješovit rezultat, a u posljednjih pet borbi ima tek dvije pobjede. Prije godinu dana pobijedio je Edmena Shahbazyana, da bi u svom posljednjem nastupu prije tri mjeseca podijeljenom sudačkom odlukom izgubio od Seana Stricklanda. Hermansson je već dugo u samome vrhu i čekao se njegov napad na titulu, ali zbog posljednjih nekoliko nastupa to se još nije dogodilo.

Ova borba obojici daje priliku da se vrate na pobjedničke staze i možda nakon još 2-3 nastupa da zarade priliku za napad na pojas.

Linker
17. svibanj 2024 00:11