UFC

‘Demolidor‘ Pereira želi se obračunati s Masvidalom: ‘Poslao je poruku mojoj ženi‘

Jorge Masvidal i Michel Pereira

 Screenshot (youtube, Ufc)
Brazilski borac velter kategorije otkrio je kako između njega i Masvidala postoje određene tenzije

Jako dobar period svoje karijere uživa Michel ''Demolidor'' Pereira. Talentirani Brazilac trenutno je u nizu od pet uzastopnih pobjeda, a od utorka bi trebao biti rangiran unutar top 15 najboljih UFC-ovih velteraša.

Pobjedu karijere ostvario je Pereira na sinoćnjoj priredbi. Podijeljenom sudačkom odlukom savladao je Santiaga Ponzinibbija, trenutno 14-rangiranog izazivača velter kategorije.

Pereira i Ponzinibbio pružili su odličan meč te su nagrađeni bonusom za najbolju borbu večeri. Sada će još bolji i teži protivnici doći na red, a Pereira je na konferenciji za medije naveo dva imena s kojima se vidi unutar kaveza.

''Uistinu se želim boriti protiv Natea Diaza jer mislim da bi bilo zabavno dok bi šamarali jedan drugog. To bi stvarno zabavna borba bila. Vjerujem da bismo pružili pravi 'show' za navijače.'', rekao je Pereira.

Što se drugog imena tiče, radi se o Jorgeu Masvidalu, a ''Demolidor'' ima vrlo zanimljiv razlog zbog kojeg želi borbu protiv ''Gamebreda''

''Zainteresiran sam i za borbu protiv Masvidala, jer imam određeni problem s njim te ga želim riješiti. On je poslao 'emoji' mojoj ženi. Radi se o 'emojiju' sklopljenih ruku, nešto poput 'amena'. Poslao je to mojoj supruzi, a meni nije. Nikad se nisam susreo s njim i nisam imao priliku pitati ga što je to značilo. Stvarno bih volio razumjeti, ali možda ću morati saznati unutar 'Octagona'. Tamo bismo mogli to razriješiti.'', otkrio je Pereira.

Zanimljivo bi bilo čuti Masvidalovo mišljenje u vezi ove situacije. Što se međusobnog obračuna tiče, ''Gamebred'' je trenutno osmi u poretku izazivača i možda je to prevelik skok za Pereiru. Ipak, Masvidal je u nizu od tri uzastopna poraza i pobjeda mu je više nego potrebna. Pereira je na papiru puno lakši protivnik od Usmana i Covingtona s kojima se Masvidal borio kroz posljednja tri nastupa.

Linker
10. svibanj 2024 06:06