UFC

Derek Chisora ponovno u ringu! Idućega tjedna će nastupiti u Londonu, poznato ime protivnika

Derek Chisora

 Bradley Collyer/PA Images/Profimedia
Event se održava idućega tjedna, a mi se posebno veselimo ‘‘main eventu‘‘ te novom nastupu našeg Filipa Hrgovića

Nakon trećeg poraza od Tysona Furyja, Derek Chisora se bacio u promotorske vode te nije bilo sigurno hoćemo li ga više ikada gledati u ringu. Međutim, izgleda da se ‘‘Del Boy‘‘ još uvijek ne namjerava u potpunosti povući jer je najavljeno kako će se boriti na eventu kojeg predvode Anthony Joshua i Dillian Whyte.

U posljednjih nekoliko godina Chisora jednostavno nema dobre rezultate. Od 2020. godine, odnosno u posljednjih pet mečeva je poražen četiri puta, a pobijedio je jedino Kubrata Puleva podijeljenom odlukom sudaca prije točno godinu dana.

Ako uzmemo u obzir to i da je već uzeo 40. godinu života, nije bilo teško pomisliti da možda Chisoru više nećemo gledati. Međutim, Chisora nas je sve demantirao i dogovorio novi meč već ovoga mjeseca. Protivnik će mu biti američki teškaš Gerald Washington (20-5-1, 13 KO), koji je u sličnom nizu i stadiju karijere kao i Chisora.

Washington se do sada borio protiv Wildera te Jarrella Millera od kojih je izgubio, te Roberta Heleniusa kojeg je uspio nokautirati. U posljednja dva meča je upisao poraze, a za pobjedu ne zna od ljeta 2019. godine i spomenute borbe protiv Heleniusa.

Sa svojih 198 cm visine će možda napraviti probleme nižem Chisori, no ruku na srce, ne radi se o nekoj velikoj boksačkoj kvaliteti koja bi ugrozila iskusnijeg Chisoru. Event se održava idućega tjedna, a mi se posebno veselimo ‘‘main eventu‘‘ te novom nastupu našeg Filipa Hrgovića.

Linker
28. travanj 2024 17:34