UFC

Diego Sanchez se napokon obratio javnosti: ‘Odbijam uzvratiti na optužbe‘

Diego Sanchez
 Screenshot (youtube)
UFC-ov legendarni borac u vrlo se mirnom tonu odlučio obratiti svima koji ga prate

Desetak dana nakon što je objavio da raskida suradnju s kontroverznim trenerom i menadžerom Joshuom Fabijom, Diego Sanchez obratio se javnosti putem objave na Instagramu. Iako je najavio detaljnije obraćanje, u kojem će otvoreno otkriti što se sve događalo u njegovom životu, to još uvijek nije napravio. Ali, čini se da se polako otvara pa možda i to u skorijem vremenu dođe na red.

Za razliku od Fabije, koji je nakon prekida suradnje uputio puno ružnih riječi prema Diegu, UFC-ova legenda ovu je objavu odradila mirno i staloženo, pokušavajući ne podizati nikakve tenzije.

"Obraćam se svojoj obitelji, prijateljima, fanovima i cijeloj MMA zajednici. Hvala svima na neprestanoj ljubavi i podršci kroz izazovno razdoblje mog života. Cijenim sve koji su stali u obranu moje karijere, mene i svih koji su bili uključeni. Hvala svima koji su osjećajno pristupili cijeloj situaciji. Ispričavam se onima na koje je sve negativno djelovalo", započeo je Diego, okrenuvši se nakon toga posljednjim izjavama Fabije:

"Povlačim se iz daljnjeg komentiranja ove situacije. Odbijam uzvratiti na optužbe koje su se pojavile s ciljem da isprovociraju mene i one meni bližnje. Vjera me je naučila da jednako volim susjeda i neprijatelja. Spomenut ću Josha i Rebeccu visoko u molitvi. Molitvom koja će im pomoći da pronađu svoju mirnu samosvjesnost. U Kristu! Diego Sanchez."

Josh i Rebbeca iz posljednje izjave su Fabia i njegova najbliža suradnica.

Osim toga, Diego se vratio na Twitteru, objasnivši kako on ne vodi OnlyFans profil pod njegovim imenom nego da je to još jedno djelo njegovog sad već bivšeg menadžera.

"Diego ovdje, vratio sam se! Moram biti iskren svim svojim fanovima. Ja nemam ništa s Diego Sanchez profilom na OnlyFans platformi. To su sve radili Joshua Fabia i njegova asistentica, Rebecca Hidalgo. Nemojte da vas zavaravaju iluzije i odmah se ispričavam onim lojalnim fanovima koji su vjerovali da putem poruka komuniciraju direktno sa mnom", napisao je.

Usput je otkrio kako su Fabia i njegovi ljudi u potpunosti vodili sve njegove profile na društvenim mrežama od sredine siječnja pa sve do 17. svibnja, kad je napokon vratio kontrolu. To znači kako su sve one objave koje su rezultirale otkazom iz UFC-a zapravo djelo Fabije, a ne Diega.

Još uvijek nije poznato kako je Diego "progledao" i riješio se čovjeka kojeg je Dana White nazvao parazitom njegovog života. Najvažnije je ipak da je uzeo svoj život pod kontrolu.

Linker
13. svibanj 2024 20:17