UFC

Dustin Poirier odgovorio Conoru: ‘Stavio sam te na zrakoplovni način pred cijelim svijetom‘

Dustin Poirier i Conor McGregor
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Zahuktava se trash talk između glavnih aktera UFC 264 priredbe

Reporter ESPN-a Brett Okamoto odradio je opsežni intervju s Dustinom Poirierom povodom njegove nadolazeće borbe protiv Conora McGregora. Dotaknuli se brojnih tema, a ''Diamond'' se u jednoj fazi razgovora osvrnuo na prijedlog Conora McGregora. Irac je na svom Twitter profilu napisao:

''Prvi koji pokuša doći do rušenja je kuja.'', napisao je Conor koji očito želi borbu isključivo stojci, a ovakvim mentalnim igrama pokušava navesti Dustina na svoj mlin. Odbacivanje hrvanja i partera donosi svojevrsnu dozu opuštanja te nekoliko briga manje za Irca. Međutim, Poirier je pročitao namjere McGregora.

''Zašto kuja ne bi bio onaj koji prvi bude srušen? Ovo je MMA, potrebno je povezati sve aspekte. Djeluje mi kao da isijava nesigurnost iz njega.'', rekao je Poirier u razgovoru s Okamotom.

Calf kickovi, odnosno udarci nogom u listove protivnika jedan su od presudnih faktora Dustinove pobjede u prošloj borbi. Poirier smatra kako će Irac ovaj puta biti spremniji.

''Jasno je kako će ovaj puta pokušati blokirati moje kickove, ukoliko ih budem bacao. No možda ih uopće neću niti bacati. Očekujem da će on biti taj koji će se služiti calf kickovima ovaj put. Puno radim na kontriranju tih udaraca dok na samom plasiranju calf kickova uopće ne radim.'', izjavio je ''Diamond''.

Puno se pričalo o Conorovom pristupu drugoj borbi. Nije to bio tipični Conor McGregor s hrpom trash talka na granici dobrog ukusa. Irac je prezentirao svoju drugu verziju, pitomu i s pregršt respekta prema protivniku. Pojedini tvrde kako takav Conor ne može pružiti svoje najbolje izdanje u kavezu, a čini se kako je i sam Conor odlučio odbaciti tu verziju te se vraća onoj zbog koje je i postao globalno popularan. Dustin Poirier ne vidi problem u tome te očekuje upravo takvu verziju Conora.

''Dobra stvar je što ne marim hoće li se ponovno pojaviti luda verzija Conora. Čak i da se zadnji puta pojavio u takvom izdanju, bilo bi okej. Poprilično sam siguran da će ovaj puta biti u takvom ludom izdanju, no koliko lud može biti? Prošli puta si nokautiran, stavljen si na zrakoplovni način pred cijelim svijetom. Što imaš za reći?'', dodao je Dustin koji djeluje poprilično smireno i samouvjereno pred treću borbu protiv Conora McGregora.

Trash talka biti će sve više kako se borba približava, a na nama je da se prepustimo užitku koji ova borba nosi sa sobom. Oba borca izrazito su motivirani i uzbuđenja neće nedostajati.

Kompletan razgovor Dustina Poiriera s ESPN-ovim reporterom pogledajte OVDJE

Linker
20. svibanj 2024 22:48