UFC

Dva londonska pobjednika obračunat će se na UFC 280: Rangirani poluteškaši bore se za dva mjeseca

Oezdemir i Krylov

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn, Ufc)
Obojica su bili uspješni u Londonu

UFC 280 donosi nam još jedan odličan meč u poluteškoj kategoriji. Nakon što su obojica slavila u Londonu pretprošlog vikenda, UFC je odlučio upariti Volkana Oezdemira i Nikitu Krylova na spektakularnoj priredbi u Abu Dhabiju.

Volkan Oezdemir je u trenutno posljednjem nastupu pobijedio Paula Craiga nakon 3 vrlo pasivne runde, pogotovo s Craigove strane. Bio je Volkan frustriran u tom meču ali je uspio pobijediti jednoglasnom sudačkom odlukom. U posljednjih pet nastupa slavio je tri puta, a poraze su mu nanijeli Magomed Ankalaev i trenutni prvak Jiri Prochazka.

Nikita Krylov je na istoj priredbi svladao legendarnog Alexandera Gustafssona nokautom u prvoj rundi. Pogađao je Krylov teške udarce ali Gustafssonova brada jednostavno nije ona od prije. Krlyov je u posljednjih pet nastupa slavio dva puta, jednom upravo protiv Gustafssona a drugi put protiv Johnnyja Walkera prije više od dvije godine. Gubio je Krylov od Glovera Teixeire, Paula Craiga i Magomeda Ankalaeva.

Oezdemir je osmi na službenoj rang ljestvici, dok je Krylov jedanaesti. Bit će to još jedna odlična borba na još boljoj UFC 280 priredbi u Abu Dhabiju, a predvode je Charles Oliveira i Islam Makhachev u borbi za pojas lake kategorije.

Priredba se održava 22. listopada (deseti mjesec), a očekuje nas pregršt odličnih mečeva.

Linker
15. svibanj 2024 07:18