UFC

Evo gdje i kad možete pratiti večerašnji UFC 286 iz Londona! Gledamo ga u nama pogodnom terminu

Leon Edwards 

 Alex Goodlett/Getty images/Profimedia
Unutar članka možete pročitati i što nas ukratko čeka večeras na UFC 286 priredbi

Došao je i taj dan! UFC 286 je na programu već za nekoliko sati, a sada vam donosimo detaljnu satnicu i načine na koje možete pratiti večerašnji spektakl u Londonu. U glavnoj borbi večeri sastat će se Kamaru Usman i Leon Edwards po treći put, a za sada su 1-1 u njihovim međusobnim ogledima.

U posljednjoj minuti njihovog drugog okršaja Leon Edwards je izvukao taj ‘‘high kick‘‘ kojim je teško nokautirao bivšeg prvaka i uzeo mu pojas u velter kategoriji. Usman je do tog trenutka pobjeđivao, a izabrao je ne igrati na sigurno što ga je koštalo titule i svega što je najavljivao nakon Edwardsa. Usman će večeras imati priliku za to mu se osvetiti, a hoće li uspjeti, saznat ćemo vrlo vrlo brzo.

U sunaslovnoj borbi večeri sastat će se Rafael Fiziev i Justin Gaethje. Neki već unaprijed ovu borbu nazivaju borbom godine, a ako uzmemo u obzir što sve ova dva borca donose u kavez, to definitivno nije neutemeljeno. Obojica će biti vrlo motivirani pobijediti u ovom meču, a Fiziev će preko Gaethjea željeti doći do same kreme lake kategorije.

Na glavnom dijelu večeri će se također boriti Bryan Barberena i Gunnar Nelson, a glavni dio otvaraju Marvin Vettori i Roman Dolidze. Borba koja će regionalne fanove posebno zanimati jest ona između Duška Todorovića i Christiana Duncana. Duško se bori u sklopu ranog preliminarnog dijela koji je na rasporedu od 17:30, a Duškova borba je peta po redu. To bi značilo da bi se u kavezu trebao naći negdje iza 18:30.

Što se prijenosa tiče, GOL.hr i SK Fight prenose glavni dio programa od 22:00 uživo. Za rani preliminarni i preliminarni dio ćete se morati sami snaći, s obzirom da dobivamo jako puno upita za razne ‘‘linkove‘‘. Radi se o ilegalnoj distribuciji UFC-ovog materijala što je kažnjivo pred zakonom, tako da ćete se za to morati sami snaći.

Uživajte od 17:30 u borbama, konačno prema našem vremenu i nama pogodnom terminu.

Linker
18. svibanj 2024 09:27