UFC

Fanovi predložili odličnu ideju za Fergusonov oproštajni meč: Poraženi u tom meču oborit će neslavni rekord

Tony Ferguson

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Iskusni Tony Ferguson planira nastaviti svoju karijeru, a fanovi imaju idealnog protivnika za njega

Sedam poraza zaredom upisao je Tony Ferguson u posljednje tri i pol godine, ali ni to mu nije dovoljno da prihvati činjenicu kako je došlo vrijeme za okončati karijeru.

Čak i UFC-ov predsjednik Dana White zaziva umirovljenje ‘‘El Cucuyja‘‘, ali Ferguson je putem Instagrama brzo odbacio navode o umirovljenju i ne planira okončati svoju karijeru.

Tony iz poraza u poraz najavljuje povratak, tvrdi kako će se vratiti ‘‘jači nego ikad‘‘, ali činjenica je da sve lošije i lošije izgleda unutar kaveza. Odradi li Tony još jedan meč pod okriljem UFC-a, prijetit će mu obaranje neslavnog rekorda. Naime, Ferguson se sa sedam uzastopnih poraza izjednačio s B.J. Pennom. Njih dvojica imaju najdulji gubitnički niz u povijesti UFC-a, a Ferguson bi osmim porazom zasjeo na vrh ove neslavne ljestvice.

Baš zato, UFC-ovi fanovi došli su na zanimljivu ideju oko sljedećeg, a nadamo se i posljednjeg Fergusonovog meča. Irac Andy Hickey iznio je zanimljivu ideju putem Twittera. Radi se o uparivanju Clayja Guide i Tonyja Fergusona, a meč bi nosio određenu zanimljivost.

U slučaju da Ferguson izgubi, Tony bi postao borac s najviše uzastopnih poraza u povijesti UFC-a. Ako bi Guida izgubio, ‘‘pao bi‘‘ rekord za najviše poraza u UFC-ovom kavezu. Guida trenutno dijeli prvo mjesto s Jeremyjem Stephensom, a obojica su 18 puta gubili svoje mečeve pod okriljem najveće svjetske MMA organizacije.

‘‘Daj mi kaos.‘‘, napisao jedan od Hickeyjevih pratitelja, a Hickey nije jedini koji je predlagao ovaj meč u posljednjih nekoliko dana.

Mnoštvo je fanova koji su tu borbu predložili kao oproštajnu borbu za obojicu veterana. Moramo priznati da je ideja dobra, ali sve je na UFC-ovim ‘‘matchmakerima‘‘.

Linker
02. svibanj 2024 03:08