UFC

Felder: 'Opustite se, ne borim se protiv Conora McGregora!'

 Screenshot (YouTube)
Amerikanac Paul Felder će pokušati protiv Dana Hookera izboriti  jubilarnu 10. pobjedu u UFC karijeri, kada ovog vikenda u novozeladnskom Aucklandu stupi u Octagon kao dio "main eventa" ove priredbe. U razgovoru MMAFighting je najavio dvoboj u dalekom Novom Zelandu, ali se osvrnuo i na nekoliko drugih zanimljivih tema.

Kao UFC-ov hvaljeni komentator, Felder je zamoljen za svoje mišljenje i oko sada već prožvakane teme s UFC-a 246, kada je poznati Stephen A. Smith žestoko kritizirao Donalda Cerronea nakon poraza u glavnoj borbi priredbe. I Felder se slaže sa svojim kolegom Joeom Roganom, koji je kritizirao Smitha radi neznanja o slobodnoj borbi i nestručnog, a prežestokog komentara. No, UFC borac je ipak bio suzdržaniji te je imao više razumijevanja za ESPN-ovu TV zvijezdu.

"Nije to zasmetalo samo mene, mislim da je to zasmetalo čitavu MMA zajednicu i sve koji znaju tko je Donald Cerrone. To je kao da se ja pojavim na košarkaškoj utakmici i pričam o LeBron Jamesu, govorim kako je drugi tim bio katastrofa jer ih je LeBron isprašio."

"Kauboj nije išao u taj meč kako bi izgubio. Išao je pobijedit, išao je pružiti odčičan meč. Trenirao sam s njim, poznajem ga godinama i on nije takav tip da bi ušao u nešto samo da bi zaradio novac i pobjegao. Svi oni koji nisu trenirali MMA ne znaju koliko je ovaj sport zapravo težak", dodao je UFC-ov komentator.

Zanimljiv detalj dogodio se nakon meča i velike McGregorove pobjede. U govoru nakon slavlja Irac je među ostalim prozvao i Feldera na iznenađenje mnogih. Očito i njega samog!

"I ja sam bio u čudu!? Jel' on to govorio o meni?! Neki su rekli da je mene prozvao, drugi da je govorio o Usmanu ili Masvidalu. Na kraju dana, nije niti bitno. Radi toga sam dobio mnogo pozornosti, čak i da nije bilo usmjereno prema meni."

"Ljudi su to shvatili prilično ozbiljno. A ja im uvijek odgovaram da je to bila šala. Ne borim se protiv McGregora, borim se protiv Dana Hookera. Opustite se!", zaključuje Felder.

Linker
17. svibanj 2024 09:30