UFC

(FOTO) Je li pretjerao? Jose Aldo pred debi u bantamu izgleda potpuno ispijen

Jose Aldo
 screenshot/Youtube
Jose Aldo ovog će vikenda odraditi svoju prvu borbu u bantam kategoriji. Posljednjih tjedana najavljivao je kako će skidanje kilograma proći bez problema te da ide lakše nego je očekivao. Ipak, fotografije koje su se pojavile daju pomalo drugačiji dojam, odnosno bivši prvak perolake kategorije već sada izgleda potpuno ispijeno.

33-godišnjeg Alda ovog vikenda čeka teška borba protiv njegovog sunarodnjaka Marlona Moraesa. Kako je u pitanju prethodni izazivač, jasno je da Aldo eventualnom pobjedom sebe dovodi u neku takvu poziciju. No, da bi istu ostvario mora biti u potpunosti spreman i poželjno je imati što manje poteškoća u pripremnom kampu. To naravno uključuje i skidanje kilograma, posebno jer Aldo po prvi put skida na 61.5.

"Mislio sam da će biti nemoguće skinuti kilograma, proći kroz sve dijete i slično tome, ali zapravo je bilo potpuno drugačije. Osjećam se snažno i jedem dobro", izjavio je Brazilac prije nekoliko dana. Ipak, fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama su dovele do zrna sumnje kako je sve tako jednostavno. Dio njih podijelio je ESPN-ov Aron Bronsteter na svom Twitteru bez ikakvog komentara Aldovog izgleda. Samo je napisao da je riječ o njegovom pripremnom kampu za UFC 245 nastup.

Nije poznato koji je datum ovih fotografija, no većina fanova je komentirala kako Aldo izgleda kao da je tek izašao iz saune prije vaganja te da je prošao onaj završni "weight cut". Problem u tome svemu je što je rijetko tko siguran kako je ovdje blizu granici koju na vaganju u petak neće smjeti prijeći.

Osim toga da neće imati problema sa skidanjem kilograma, Aldo je nedavno najavio i kako se namjerava boriti još sedam godina te da se ponovno vidi na vrhu. Ako sa skidanjem kilograma sve prođe u redu te on protiv Moraesa odradi borbu i stilu svojim šampionskih dana, mogli bismo ga već iduće godine vidjeti u napadu na tron nove kategorije.

Linker
18. svibanj 2024 13:09