UFC

(FOTO) McGregor protiv Fergusona!? Zagonetna poruka Conorovog trenera odjeknula poput bombe

Tony Ferguson i Conor McGregor
 Daniel Cardenas / ANADOLU AGENCY, Jason Silva / AGIF via AFP
Situacija oko UFC-a 249 napeto se prati na svim frontama. Do planiranog datuma ostalo je još točno 18 dana, ali na brojna pitanja još uvijek nismo dobili odgovore.

U ovim trenucima nije poznato gdje će se održati UFC 249, nije ni službeno potvrđeno da se otkazuje nastup Khabiba Nurmagomedova koji je zbog brojnih ograničenja i mjera opreza ostao zaključan u Rusiji. O zamjeni za aktualnog prvaka se još uvijek nagađa... Nekako se čini da je Justin Gaethje glavni favorit i on je navodno ponuđen Tonyju Fergusonu, ali više od toga se u ovim trenucima ne zna.

No, još jedna opcija poput bombe je odjeknula u utorak poslijepodne...

Sve je krenulo kada je Ariel Helwani odlučio je svom Twitteru postaviti anketu s pitanjem - "Što biste napravili da ste Tony Ferguson?".

Ponuđeni odgovori bili su "prihvatiti borbu s Gaethjeom 18. travnja" i "pričekati Khabiba", ali više od njih pozornost je privukao komentar Johna Kavanagha, trenera Conora McGregora koji je zagonetno poručio: "Možda postoji i treća opcija..."

Iz ovakvog su komentara mnogi zaključili i kako je McGregor odjednom u igri te da bi upravo on mogao uskočiti na UFC 249 za borbu protiv 'El Cucuyja'.

Poigrava li se Kavanagh s medijima i fanovima, u ovim trenucima još nije najjasnije. Ali trener irske zvijezde očito je uporan pa je tako nedugo nakon tog komentara na svom profilu objavio i jednu fotografiju svog rasporeda.

"Prošlo je puno vremena otkako sam imao prazan mjesec", napisao je John uz raspored koji je imao posebno označen 18. travnja, dan kada bi se trebao održati UFC 249.

McGregor je, podsjetimo, ovih dana u Irskoj gdje se odlučio na samoizolaciju i pitanje je koliko je uopće realno da uskoči na UFC 249 s obzirom na sav kaos koji je izazvala pandemija koronavirusa.

No, ako kojim slučajem jednog dana zaista dođe do borbe McGregora i Fergusona, kome biste vi dali prednost?

Linker
18. svibanj 2024 03:31