UFC

(FOTO) Miesha Tate više nego spremna za veliki povratak: ‘Moje je tijelo nešto nevjerojatno!‘

Miesha Tate
 Instagram
Nešto više od tri tjedna preostalo je do borbe Mieshe Tate i Marion Reneau

17. srpnja održat će se vrlo simbolična borba kao sunaslovna borba UFC on ESPN 26 priredbe. Jedna borkinja odradit će svoj veliki povratak, dok će jedna prekaljena veteranka, žena koja bi mnogima trebala biti uzor, svoju karijeru završiti. Ukratko, riječ je o borbi Mieshe Tate i Marion Reneau.

Za Tate, bivšu UFC-ovu prvakinju, bit će to prvi nastup nakon studenog 2016. godine. U međuvremenu joj se u životu dogodilo puno toga. Dva puta postala je majka i zaposlila se u vodstvu ONE Championship promocije pa je rijetko tko očekivao ikakav povratak s njene strane. No, želja za natjecanjem bila je jaka. Jedno vrijeme ju je uspijevala suspregnuti i ostati izvan svega, no onda je došao trenutak kad je vidjela da ju oko povratka zapravo ništa ne sprječava.

Posvetila se treningu, dokazala sebi da može i dalje pripremati se kao prije te je ova 34-godišnjakinja zatražila od UFC-a nastavak karijere, što joj ugovor s promocijom svakako osigurava. Tako je ugovorila borbu i krenula s pripremama, a rezultati treninga izgledaju impresivno. Barem ono što možemo vidjeti na njenom Instagramu, gdje je uz posljednje objavljene tri fotografije ostavila i značajnu poruku.

"Nikad u životu nisam bila u ovakvoj formi. Nikad nisam svoj posao shvaćala ozbiljnije. Imam alate i resurse kakvi mi nikad prije u životu nisu bili dostupni. Stavila sam sve na crtu. Moje tijelo je odradilo neke nevjerojatne stvari, ali ono najbolje tek dolazi", napisala je Miesha, sve još jednom obavijestivši kako njena borba slijedi 17. srpnja.

Miesha je već najavila kako joj je prvi cilj okušati se i vidjeti gdje se trenutno kvalitetom nalazi te da prije toga neće razmišljati o nikakvih napadima na vrh ili borbama protiv Top 10 borkinja. Šampionske ambicije mogle bi se pojaviti ako sama sebi dokaže da može biti jednako dobra kao prije, ako ne i bolja.

Inače, Miesha je posljednja UFC prvakinja prije Amande Nunes. Danas najbolja borkinja svijeta, a vjerojatno i najbolja u povijesti, upravo je njoj na UFC 200 priredbi, u srpnju 2016. godine, titulu oduzela te krenula u svoj sjajni niz gdje ju još niti jedna borkinja nije uspjela ugroziti. Izuzev tek Valentine Shevchenko.

Linker
28. travanj 2024 20:01