UFC

(FOTO) Pogledajte kako je Chandler nokautom godine deformirao lice Tonyja Fergusona

Chandler vs. Ferguson

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Michael Chandler nokautirao je ‘‘El Cucuyja‘‘ sjajnim ‘‘front kickom‘‘ u drugoj rundi borbe

Iako se tijekom prve runde meča između Michaela Chandlera i Tonyja Fergusona činilo kako ''El Cucuy'' ima još vatre u sebi te bi mogao ozbiljnije ugroziti Chandlera, druga runda brzo nas je razuvjerila u to.

Nakon samo 17 sekundi druge runde, Chandler je plasirao nevjerojatno precizan ''front kick'' kojim je uspavao Fergusona na licu mjesta. Dodatni udarci nisu bili niti potrebni, Ferguson je jednostavno utonuo u dubok san.

Nitko nikada nije završio ''El Cucuyja'' na takav način, a prilikom repriziranja udarca, Joe Rogan je s komentatorske pozicije govorio kako se radi o ''vjerojatno najboljem front kicku u povijesti UFCa-''.

Fotografije koje je ESPN podijelio na svom Instagram profilu, zorno prikazuju kako je izgledalo lice Tonyja Fergusona u trenutku kad je udarac odsjeo na njegovoj bradi. U susjedstvu bi se reklo da mu je Chandler ''promijenio lični opis'', a izjava ''rođena majka ne bi ga prepoznala'' također bi mogla pronaći svoje mjesto u ovoj situaciji.

Šalu na stranu, prizor je uistinu zastrašujuć, a uvelike podsjeća na situaciju iz jedanaestog mjeseca prošle godine. Tada je Marlon Vera istom tehnikom nokautirao Frankieja Edgara, a prizori Edgarova lica u trenutku udarca, također su postali viralni.

Ostaje nada kako Ferguson neće imati težih i trajnih posljedica od brutalnog nokauta koji mu je Chandler priuštio. Četvrti poraz u nizu produljio je agoniju ''El Cucuyja'' koji ipak više ne pripada krugu najboljih boraca lake kategorije.

Linker
14. svibanj 2024 11:35