UFC

Gilbert Burns nahvalio Masvidala: ‘On nije gangster kakvim se predstavlja, jako je dobar čovjek‘

Jorge Masvidal

 Alex Menendez/Getty images/Profimedia
U četvrtom mjesecu će se boriti protiv njega, a izgleda da mu je do neba zahvalan jer je prihvatio borbu s njim

Nakon pobjede u Brazilu pred domaćom publikom, Gilbert Burns je konačno dobio ono što je i želio. U četvrtom će se mjesecu na UFC 287 priredbi boriti protiv Jorgea Masvidala, no od svih dodatnih stvari koje je tražio, neće dobiti ništa. No, treba biti zadovoljan što je Masvidal uopće prihvatio borbu s njim.

Pet rundi, BMF pojas… Sve su to stvari koje je Burns predlagao kad je meč službeno i dogovoren. Naravno, UFC i Masvidal mu nisu dali niti jednu stvar od toga, a vjerojatno je i sam znao da ništa neće dobiti. Unatoč tome, Burns ima samo riječi hvale za ‘‘Gamebreda‘‘:

‘‘Nekoliko sam ga puta sreo ovdje na Floridi. Imamo jednu malo organizaciju ovdje – moćda i ne toliko malu jer je na UFC Fight Passu, Titan FC. Ja imam nekoliko timskih kolega tamo, a ima ih i on. Sreli smo se nekoliko puta. Bili smo si cool. Pokazao sam mu poštovanje, a on je meni‘‘, rekao je Burns za Submission Radio.

‘‘Imamo nekoliko zajedničkih prijatelja. Mislim, ne bliskih prijatelja, ništa toliko specijalno. On nije gangster kao što ljudi misle, on je jako dobar čovjek. Puno ga poštujem‘‘, dodao je.

Inače, Masvidal je nedavno imao problema sa zakonom jer je nakon poraza od Colbyja Covingtona prišao mu restoranu, te ga s leđa udario. Tom prilikom mu je izbio i zub, a Colby je sa cijelim slučajem išao na policiju te je Masvidal bio i uhićen.

Sada je Jorge prihvatio još jedan stilski jako težak meč za njega jer je Burns jedan od ponajboljih parteraša u kategoriji. No, ukoliko se dogodi da pobijedi Burnsa, ne sumnjamo kako bi ga UFC odmah gurnuo u sami vrh.

Linker
19. svibanj 2024 06:07