UFC

GSP pohvalio UFC-ovog velteraša: ‘Mislim da je on trenutno najbolji ‘p4p‘ borac‘

Georges St-Pierre
 Canadian Press/Shutterstock Editorial/Profimedia
Kanađanin sve češće izražava svoje mišljenje o MMA aktualnostima

Georges St-Pierre u očima mnogih najbolji je MMA borac u povijesti. 40-godišnji kanadski borac umirovljen je gotovo četiri godine, no fanovi uvijek rado poslušaju njegova mišljenja po pitanju aktualnih zbivanja u svijetu MMA-ja. U najnovijem razgovoru za Bleacher Report, GSP je odgovorio na pitanje koga smatra najboljim 'p4p' borcem u ovom trenutku.

''Mislim da je Kamaru Usman u ovom trenutku najbolji 'p4p' borac na svijetu. Uzevši u obzir njegove nastupe, mislim kako je trenutno uistinu najbolji, a uz to je i poprilično aktivan.'', uputio je Kanađanin komplimente prema trenutnom prvaku UFC-ove velter kategorije.

Iako je Jon Jones trenutni vladar službene UFC-ove 'pound-for-pound' ljestvice, a njegova dominacija dugotrajnija je čak i od GSP-jeve, Kanađanin ga nije istaknuo kao borca kojeg voli gledati.

''Volim gledati Israela Adesanyu, Francisa Ngannoua i Ciryla Ganea također. Dodajte i Alexandera Volkanovskog, zapravo volim gledati sve prvake. Mislim da je Brandon Moreno odličan. Nevjerojatan je način na koji je pobijedio Deivesona Figueireda. Stvarno sjajna izvedba.'', dodao je Georges St-Pierre.

Kanađanin je zadnji nastup imao u studenom 2017. godine, a tada se okitio pojasom UFC-ove srednje kategorije pobijedivši Michaela Bispinga. Iako su prošle gotovo četiri godine, GSP je nedavno naveo kako njegov ugovor s najjačom svjetskom MMA organizacijom traje još dvije godine, a nakon toga se nada odraditi nekoliko egzibicijskih mečeva.

Linker
07. svibanj 2024 12:11